Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
welonka wrote:TUSIA dzięki , też już wiem że są takie przypadki, na ten temat juz chyba wszystko wyczytałam i załamałam się :(mam jeszcze bardzo niski progesteron,Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mamusia_Ksawusia wrote:welonka WITAJ! ja slyszalam kiedys o dwoch macicach, jak bylam w ciazy to czesto ogladalam TLC a tam bylo wowczas mnostwo programow o ciazy i ogolnie o roznych przypadkach, ale niestety nic wiecej nie wiem na ten temat, bedzie dobrze!
Mało uważnie oglądałaś
Welonka witaj. Nie martw się na zapas , młoda jeszcze jesteś. Nie z takimi przypadkami se kobiety tu radzą -
Natka2 wrote:Progesteron nadrobisz kwestia dawki leku
a o takiej macicy nie slyszalam nawet, takze nie pomoge
przyjmowałam już duphaston , luteinę zaczynałam od 1 tabletki dziennie skończyłam na 4, teraz od kilku miesięcy jestem na lutagenie a mój ostatni wynik z grudnia z 24 dnia cyklu wynosi 0,280 , po 2 latach stwierdziłam ze muszę zmienić znowu lekarza jest to moj 4 lekarz i mam nadzieje ze ostatni , dopiero on wysłał mnie na badania , dzisiaj zrobiłam
Fsh
Lh
progesteron
tsh
Testosteron
androsteron
po południu odbieram wyniki i coś bede juz wiedzieć tylko na ten ostatni hormon muszę czekać az tydzień
-
Viola999 wrote:A tam ważne welonka, że do nas trafiłaś
Tu ci ile możemy pomożemy:P:P
Jak nie leczniczo to chociaż na duchu:)
Tylko ostrzegam jesteśmy czasem wredne, bezmyśle.. do szpiku kośći przesiąknięte tematem ciaży i jej braku... nie robimy testów co 5 min, co 15 też nie;) stosujemy czarną magię ( test z sody).
Bardzo często nie przymilamy się a opierdalamy z zasadą, że druga strona musi wziąść na bary dobre rady:), ewentualnie dać opierdol, jesli ktoś coś odezwał się nie na temat:)
Nie mamy tematu tabu, więc lody i inne przygody są na porządku dziennym..
I się nie przestrasz mamy rodzinka;) Szygas pozdrawiam:*
Wiec pomyśl, pomyśl i pomyśl , bo tutaj możesz zajść w ciążę, możesz ze mną czekac kolejny rok na ciążęa możęsz nabawić się choroby psychicznej, która jest tu wszechobecna:)
Wchodzisz do Nas na własne ryzyko:)
No to nam reklamę zrobiłaś ....Lepsza niż ta z Allegro po której Kuchcinka się wzruszyłaViola999, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:A tam ważne welonka, że do nas trafiłaś
Tylko ostrzegam jesteśmy czasem wredne, bezmyśle.. do szpiku kośći przesiąknięte tematem ciaży i jej braku... nie robimy testów co 5 min, co 15 też nie;) stosujemy czarną magię ( test z sody).
Bardzo często nie przymilamy się a opierdalamy z zasadą, że druga strona musi wziąść na bary dobre rady:), ewentualnie dać opierdol, jesli ktoś coś odezwał się nie na temat:)
Wiec pomyśl, pomyśl i pomyśl , bo tutaj możesz zajść w ciążę, możesz ze mną czekac kolejny rok na ciążęa możęsz nabawić się choroby psychicznej, która jest tu wszechobecna:)
Wchodzisz do Nas na własne ryzyko:)Cała prawda o nas
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Chyba TY ...Już osiem stron temu Ci się zwierzyłam ale Ty bezduszna istoto olałaś mnie
Ja przepraszam normalnie choroba dwubiegunowa mnie pewnie się nasiliła:*InBlue lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Kużwa kajam sie po same stopy.. ( mam nadzieje, że umyłaś)
Ja przepraszam normalnie choroba dwubiegunowa mnie pewnie się nasiliła:*
Oczywiście ,że nie myłam .Jak Ty chcesz zajść w ciąże jak podstawowych zasad nie znasz !!!!
Ojciec Sroka wyraźnie piszę ,że do poczęcia dojdzie jeśli oprócz skóry Baraniej będzie ci "stopy lizał nie myte dwa tygodnie "...
Oj Violuś ile ja cię jeszcze muszę rzeczy nauczyćMartka10, Tasza, InBlue, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:widzę ze ta choroba psychiczna to taka nie szkodliwa
myślę że zostanę z Wami:)trochę wam uprzykrzę życie :p
Nie szkodliwa zupełnie .Trzeba tylko odpowiednio leki dawkować
A no i nie zdziw się jak Ci będziemy kazały jeść proszek do pieczenia na płodność a test ciażowy z sody robić
Agnieszka93, Ink@, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:06
Zuza33, Tasza, InBlue lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:A tam ważne welonka, że do nas trafiłaś
Wchodzisz do Nas na własne ryzyko:)
KOCHAM CIĘ ZA TO! -
Dobra to zrobię zapas sody i proszku do pieczenia
Chyba muszę zacząć więcej czasu spędzać w internetach, na łopatki rozkłada mnie zwykłe forum .
Wyżej dziewczyna prosiła o zdjęcia z usg wstawiłabym ,tylko nie wiem jak
dzisiaj odbieram wyniki i mam nadzieje że chociaż te wyniki będą w normie ,Tasza lubi tę wiadomość