Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaaarooolina89 wrote:Zawsze możesz sobie zbadać poziom Wit d tylko to jest koszt ok 60zl ale nie wiem czy warto. Najlepiej pogadaj z gin i na pewno wszystko się wyjaśniwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Kaaarooolina89 wrote:Tasza chyba ze Ty po takich dawkach masz juz w sobie taka ilość tej witaminy ze Endo uważa ze starczy i dla Ciebie i dla Maluszkawedług OM
Tusia_87 wrote:A ja z tego co mi mówili to beta we wczesnej ciąży w ciagu 48h powinna przyrastac o 100%według OM
Tusia_87 wrote:Tak czy inaczej przyrost Bianki jest dobry i nie ma ci gdybać
Tasza a jak się czujesz? Jak po wizycie bo niedoczytalam? Jak maz? Dalej medytacje nad wynikami urządza? Przeszło mu?dostałam za to zrypę od endo wczoraj bo podsumował, że z takim stresem to mu zjadę wyniki na tarczycy a są ok. Z z czego po 3 stratach - ciężko obejść się bez panikowania ... aczkolwiek muszę to jakoś zmienić choć nie bardzo wiem jak. Może polepszy mi się jak usłyszę za niedługo bicie serca u dziecka?
według OM
jestem nowa i niestety z problemami , w skrócie mam problemy z progesteronem a prawie z jego brakiem. Właśnie zmieniłam lekarza z którym wiążę nadzieje ,poprzedni kazał mi tylko przyjmować leki i czekać. Ten od razu skierował mnie na badania hormonów nie tylko progesteronu , oprócz tego dowiedziałam sie ostatnio podczas badania dowiedziałam się ze mam dwie macice
-
nick nieaktualnyHej , wrocilam wczoraj ale teraz dopiero moglam odezwac sie.
Wściekła jestem !!!!!
Wrocilam wczoraj te 250km do domu rodzinnego, pojechalam popołudniu do szpitala, weszlam na ginekologie zaczepilam położna ktora mnie kojarzy bo niedawno lezalam.. mowie jej jaka jest sytuacja ona mowi ze to napewno cos nie tak ale nie wie czy jakis lekarz mnie przyjmnie bo duzo pacjentek no i podezla zawolala lekarza mowie mu wszystko i on mowi no moze to byc cholestaza lub cos innego ale ja pani nie przyjme niech Pani idzie sobie do swojego lekarza prowadzacego.. nie ma zagrozenia zycia a nie mozeny tak sobie przyjmowac .....
No trzymajcie mnie.. wkurwilam sie jak niewiem.
Wieczoren poszlam do rodzinnego zeby moze jakas maść czy skierowanie napisal ale oczywiscie byl jakiś mlody po studiach widac i on mówi ze nie wie co dac , napisal mi maść po ktora jak pojechałam do znajomej do apteki pow ze to ma silne sterydy i antybiotyk i nie moge tego brac w ciazy. Dala mi cos innego i wapno , poszlam spać w nocy 2 godzina ja na nowo czerwone gorace łapy, swwdzaca do krwii skora rak nóg...i na nowo zapalenie pochwy jest bo widzeto uplawy zolte znow a dopiero skonczylam nystatyne brac..
I nie mam wyjscia ide dzisiaj do mojego lekarza prowadzacego i to bedzie tak ze znowu wydam kupe kasy bo wizyta i napisze mi pewnie na jakies badania i zeby przyjsc do niego znow... i kolejna kasa masakra i za dwa tyg wizyta regularna.
Nie mam wyjscua musze siw ratowac
-
Tasza ja Cie tez rozumiem odnośnie tego stresu... Ale damy rade. Nie możemy sie stresować do dobra maluszkow
wszystko juz teraz będzie dobrze.
Monia biedactwo... Nie masz wyjścia lec do swojego lekarza, na pewno Ci pomoże.
Welonka witajTasza lubi tę wiadomość