Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:18
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate Piękny, cudowny bębenek

Nana chudzinka z Ciebie
Natka tobie tak wkrecają te bliźniaki, że jak Ci na usg wyjdzie jedno to będziesz się z nimi kłóciła
Kuchcinka niech się już rozkręci ta @ i zaczynamy działać dalej :-*
Wojcinka, Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:10
Viola999, Zuza33 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kate Twój brzusio mnie oczarował, wygląda tak nierealnie, że taki piłeczkowy a Ty taka szczupła, szok
Wiesz o co mi chodzi 
Kuchcinka po 1)plamienie to gucio wielkie jest i tyle
2)moja siostra czytając greya mówi mi tak:" kurde czytam to, nakręcam się jak szalona, odkładam książkę zerkam na leżącego na łózku mojego własnego greya i zaraz mi sie odechciewa"
Wojcinka, Natka2, nick nieaktualny, Mamusia_Ksawusia, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualny
-
.
19ina90, Zuza33, nick nieaktualny, Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Zuza33, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Hahahaha no mistrz
no mój mezus nie ma w sobie nic z charakteru greya
Do dzisiejszego dnia sie śmieje i czasami mu wypominam ze mimo ze gapił sie na mnie cała noc to ja go pierwsza zagadałam w klubie
on oczywiście twierdzi ze tez zamierzał podejść ale jakoś tego niej zrobił Hahaha
za to mój były o którym wcześniej pisałam juz od samego początku dominował
najpierw normalnie poznalismy sie w domu w którym wynajmowaliśmy pokoje w Hiszpanii , on boski 2m wzrostu blondyn - model wyjęty z magazynu, ja sie przy nim czułam jak brzydkie kaczątko i byłam pewna ze to nie moja liga
potem w nocy po pracy wpadliśmy na siebie w klubie zaprosił mnie na drinka co było dla mnie szokiem i po jakiś 5 min wziął mnie po prostu za rękę i powiedział ze zabiera mnie na przejażdżkę.
wiem, mało to odpowiedzialne jechać z kimś kogo sie dopiero poznało, ale uznałam ze skoro miekszmay w jednym domu i obije mamy spędzić tam kilka miesięcy to nic mi nie grozi, z reszta byl mega ułożonym i kulturalny, facetem wiec sie mie bałam. Zabrał mnie swoim PORSCHE (
) na przejażdżkę na punkt widokowy z którego było wiadac całe miasto i tam gadaliśmy do rana aż na końcu po prostu zaczęliśmy sie całować
ja cały czas nie wierzyłam ze to sie dzieje bo cały czas zastanawiałam sie co on we mnie widzi skoro moze mieć każda a ja to takie nic ciekawego w porównaniu do niektórych super seksownych lasek w gorącej Hiszpanii
i tak spędziliśmy od tamtej pory razem kolejne 4 miesiące i mimo ze on był mi w 100% wierny to ja do samego końca zastanawiałam sie CZEMU JA
ahhh to były czasy wakacyjnych miłości
hehe teraz juz chemii dawno miedzy nami nie ma, nadal utrzymujemy kontakt, nadal jest mi bardzo bliski ale juz nie uważam zeby był ponad moja ligę hehe bardzo podniosło mi sie przy nim poczucie własnej wartości 
Kuchcinka te Twoje opowieści czyta się z otwartą buzią
Nie myślałaś ,żeby książkę napisać (taka Greyowa tyko o Tobie )
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
nick nieaktualny, Zuza33, Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość