Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:42
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:My bedziemy musieli tez isc na badania moich malutkich plemniczkow ;d
-
Tusia_87 wrote:To na wieczór powtórka z rozrywki FINAŁ W POZYCJI NA PIESKA wypiąc pupę parę minut tak wytrzymać i trzymam kciuki żeby się udało
Nana to tak jak i u mnie pierwszy cykl na ovu i mam nadzieje ze zakończy się na zielono -
nick nieaktualny
-
Alis* wrote:Na ovu jest to moj pierwszy. Ale wcześniej sie staraliśmy przez 3 miesiące i nic:( cykle mam 26 dniowe i dzisiaj jest 14 dzień cyklu.
-
nick nieaktualnyWitam!
Przyrost tak jak Pani zauważyła jest zbyt mały, powinien wynosić od 60-100% wartości sprzed 48 godzin w przypadku prawidłowo rozwijającej się ciąży. Czasem jednak obserwujemy mniejszy wzrost bHCG, a mimo to wszystko jest ok.
Napisalam meila do ginekologa co ostatnio bylam u niego i to mi odpisal.
Trudno musze czekax na piatek ale nie pitrafie przestac sie martwic -
Monia1028 wrote:Witam!
Przyrost tak jak Pani zauważyła jest zbyt mały, powinien wynosić od 60-100% wartości sprzed 48 godzin w przypadku prawidłowo rozwijającej się ciąży. Czasem jednak obserwujemy mniejszy wzrost bHCG, a mimo to wszystko jest ok.
Napisalam meila do ginekologa co ostatnio bylam u niego i to mi odpisal.
Trudno musze czekax na piatek ale nie pitrafie przestac sie martwic
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:38
-
a propo zachcianek ja wczoraj zrobiłam gołąbki na dzisiaj a wieczorem chodziło za mną coś słodkiego, ale na nic nie miałam składników, więc upichciłam muffiny z jabłkami, pycha!
Monika - ja cały czas wierzę, że będzie dobrze. Kiedy idziesz do ginekologa? Na tym etapie badanie USG powie więcej niż beta hcg. Moja lekarka nawet okiem nie rzuciła na moje wyniki przy pierwszej wizycie. Umów się szybciutko i nie stresuj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 19:53
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualnyRozowy kordonek, w piatek o 16 mam wizytę.
Do tego czasu ,,postaram,, sie nie denerwować
Faktycznie co tam dwie kreski na tescie czlowiek sie cieszy, ale nie zdaje sobie sprawy ze za chwile moze byc cos nie tak i nerwy stres czy bedzie pecherzyk czybedzie rosl... masakra -
A ja czuje lekkie dziuganie pod pępkiem jak by cos pulsowalo haha juz się wkreceam a do terminu @ jeszcze daleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 20:02
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Caroline nigdy nic nie wiadomo;) może akurat;). Ale tak jest ze przed okresem wszystko boli, ciągnie i tylko sie siedzi i myśli czy to to;)
X
Monia pomysł ze piątek wszystko wyjaśni może juz serduszko będzie? Trzymam kciuki zaCiebie i Maleństwo:**
X
Agnieszka który masz dzień cyklu?
-
nick nieaktualny