Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ale zjadlabym nalesniki.. mniam )
Ja przez pierwsze dwa tyg to w ogole nie jadlam obiadow bo nie moglam. A dzis mam leczo
U mnie byl pecherzyk 12mm w 5t3d , nie wiem, w ktorym tyg ty jestes, ale pecherzyk juz raczej napewno bedzie widoczny
Ja dziś mam 5tydz 3 dzień -
nick nieaktualny
-
U nas makaron z pulpecikami dzis na obiad!!! Pycha ...
Monia nie martw się z ciaza wszystko w porządku na pewno niebawem się przekonasz.
Martynka u was niebawem rocznica i mam nadzieje ze się pogodzicie i milo razem ja spędzicie,mąż jak się o was pomartwi to mu na pewno nie zaszkodzi:) a my sie w niedziele gdzies wybierzemy i mam nadzieje ze milo spędzimy czas.
Ania my wsumie jestesmy na jednakowym etapie staran chyba tylko jest 1 dzien różnicy w dc.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ona123 u nas tez jak trzeba bylo działać to mnie lekkie przeziębienie dopadło dzis juz troche lepiej sie czuje ale jak rano wstalam to byl koszmar taka bylam slaba pod pacha tylko 35.9 a tam 36.6 wydaje mi się ze ovu wystąpiła a temp nizsza bo brałam leki na grypę i może dlatego.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszym cyklu się wszystkim przejmowałam już widziałam u siebie objawy a tu @ przyszła. A w drugim cyklu juz nie myślałam że cos musi byc i bedzie, mierzylam tylko temp i dzieki temu wiedzialam ze byla owu i sie wstrzelilismy idealnie z przytulaniem ale nie szukalam na sile ciązy a tu niespodzianka