Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A to wynik na meila? Sprawdz spam...bez jaj ale nie wiem jak to zrobisz ale ja chcę dzisiaj wiedzieć zeby na luza moc wziac sie za meza poki maca dziala:D
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Ni chuja nie uwierzę ze nie rozumiesz
Rozumiem już teraz.
Ja już pisałam ale się powtórzę. To prawda, że każdy gdzieś na świecie ma swoją bratnią duszyczkę (wierzę w to coraz bardziej)
Ja na forum znalazłam spokój. Nawet jak mnie ktoś opierdoli że za wcześnie robię testy to ogólnie mam to w dupie. Ale wiem, że każda tu na siebie może liczyć. Nie musimy snuć się w domu po kątach i myśleć o staraniach o ciąży i o wszystkich innych przyziemnych rzeczach. Znajdzie się wśród nas raz na jakiś czas czarna owca z którą też możemy sobie wspólnie poradzić
I powiem Wam szczerze, że żałuję że mieszkamy w odległych krańcach Europy bo myślę że niejeden wieczór przy winku lub soku z buraka byśmy spędziły
Ale może ktoś nas kiedyś wspólnie w GÓRY zaprosi
A tymczasem weźmy udział w Familiadzie jako STARACZKI to na leczenie i zapłodnienie nazbieramy skoro PIS nas w chuja robi.
AMEN
nick nieaktualny, nana266, sheerah24, nick nieaktualny, myszeczka89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effy, Mila123, Wojcinka, szygas, nick nieaktualny, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
EDIT..
Olcia co tak późno na torta nas zaprosiłaś?? Bałaś się że wszystkie dotrzemy
Wszystkiego Najlepszego Kochana. Samych Owulacyjnych cykli i oby mężowi konar zawsze płonął
nick nieaktualny, sheerah24, nick nieaktualny, szygas, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Zuza oczywiscie ze Was wszystkie zapraszam!!! :* Ale byłoby cudnie jakby kiedyś udało nam sie taki zlot zrobić
tylko juz po ciążach i karmieniach żebyśmy sie mogły z tej okazji porządnie najebac haha to byłaby impreza naszego życia 
Zaproszenie przyjęte. Tylko ty na nas czekaj. Żeby nie było że ty urodzisz, my zajdziemy. My urodzimy a ty znowu w ciąży. Bo do usranej śmierci będziemy czekać
Kaaarooolina89, szygas, sheerah24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny