Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka przykro mi
ile my matki musimy przejsć dla tych naszych dzieci to tylko my same wiemy. wierzę, że to nie bez powodu tak się dzieje i bedzie wynagrodzone
Aga noooo w kulki leci ten lab!
ja w tym mcu nie czekam na owu. lece z serduszkami co 2 dzien, pierdzieleDaniel
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:13
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:A ja zrobiłam dzisiaj szarlotkę, ale bardziej mi wyszła tarta z jabłkami i wiśniami, nie piekę ciast bo nie umiem, ale powiem Wam, że odkąd jestem w ciąży, to mi wychodzi nawet haha xD27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Zaoszczedziłaś na teście, becie i sodzie
Pozwalam Ci jutro sobie kupić coś extra
Przytulam Cię Mocno i jestem pewna ze macica chciała się dobrze oczyścić przed styczniowa ciążą
Zainwestuje w wykwintne wina chybaEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:19ina90 - niedługo rogaliki będę próbowała zrobić
z czym są dobre?
Tasza lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyViriki wrote:Melduje powodzenie operacji SANTA
wszystkie prezenty mam już w domu lub zamówione, to znaczy w bagażniku się ukrywają póki co.
po weekendzie pakowanko i odbieranie paczek.
dzisiaj zjezdzilam kilometry szukajac Lego dla syna i udało się na szczęście bo by młody płakał...
nie wiem jak w Pl ale u nas to juz tak poprzebierane promocje, ze szok. ludzie szaleją, wyprzedaże trwają. -
nick nieaktualny19ina90 wrote:Z marmolada albo bialym serem na slodko... ale pamietaj ze jak rogaliki wyjda prawie jak faworki to tez dobrze
co d ciastek takich, to piekłam tylko pierniki, a rogaliki pewnie mi nie kształtne wyjdą xD ok idę spać chyba, dobranoc Wam kochane :***