Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka87 wrote:Serca nie ma i nie bedzie, przepływy stanęły a zarodek urósł tylko 1 mm
Mam czekać az sie samo zacznie albo zgłosić sie do szpitalaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka żadne słowa nie oddadzą tego co chciałabym napisać. Proszę tylko bądz silna.
Dziewczyny choinki piękne.
Olunia wszystkiego najlepszego!Trochę spóźnione, ale mam nadzieję,że mi wybaczysz
Viola mimo wszystko mam nadzieję, że to nie miesiączka. Jak już kiedyś pisałam moja mama miała takie krwawienia do 6 miesiąca (zawsze w dniu spodziewanej @) i wszystko było dobrze.
Kuchcinka kradnę przepis na sałatkę! Uwielbiam makrelę.
Właśnie czytam o waszym sposobie na sodę. Oj dziewczyny przyznam, że tak mnie zaintrygowałyście, że siedzę i piję na umór wodę żeby wypróbowaćMoje cycki są niedotykalne (strasznie pieką) a nigdy nie bolą, ale boje się nakręcać.
Dziś już 12 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 08:32
InBlue, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej byłam teraz w lab zrobiłam bete i hormony tarczycy test nadal negatywny więc jestem pewna że ciąży nie ma a to że ie mogę zajść jest wina tej cholernej tarczycy. Nic we wtorek idę do rodzinnej skonsultować wyniki a w razie potrzeby pójdę do endo. Jebana tarczyca
-
Nie no my to zwariujemy niedługo
chociaz ja miałam dopiero dzis piwewszą taka noc
kątem oka juz myślałam Aga że beta 36 wyszła
A mi sie jeszcze śniło, że nie jestem w ciąży już, bo nie obudziłam się w nocy na sikanie.
Bo kolejna ciąże regularnie sie w nocy budzę, bo pęcherz mi pęka.
Oczywiscie to był tylko sen bo pobudka o 05:04 była.
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Heh,hej. Wynikow nadal brak, temperatura 36.77 wiec wysoka jak na mnie.
Smilo mi sie ze dostalam okresu i podczas , mycia wylecial ze mnie plat macicy wielkoscia przypominajacy kotlet schabowy jahahaga normalnie padam przez te sny.
A mi się wczoraj śniło że miałam tyle białego śluzu lekkiego gęstego że ułożył się w taką galaretkę jak z jakiejś foremki i to wszystko na raz ze mnie wyleciałoAgnieszka93 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Hej byłam teraz w lab zrobiłam bete i hormony tarczycy test nadal negatywny więc jestem pewna że ciąży nie ma a to że ie mogę zajść jest wina tej cholernej tarczycy. Nic we wtorek idę do rodzinnej skonsultować wyniki a w razie potrzeby pójdę do endo. Jebana tarczyca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak już jak schodzimy na usg, która miała albo ma gróczolakowłokniaki w piersiach ?
Mi od brania tabletek antykoncepcyjnych zrobiło sie aż 5, raczej najpierw jeden i pozniej co dwa trzy miesiące rósł nowy. Oczywiscie tabletki odstawiłam odrazu.
Miałam wszystkie wycinane poprzez biopsje mammotomiczną w klinice na Sadybie.
I dwa lata juz jakos minęło i mam spokoj.Tak z ciekawości pytam, czy któraś tez to miała
Wiem, że moge miec problemy z karmieniem, jesli mam poprzecinane kanały mlekowe. Ale to wyjdzie w praniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny