Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam do domu. L-4 do 23.12. Potem usg. Ledwo żyję. Tak mi tyłek na tych drogach polskich wytrzęsło, że bałam się, iż mi ciąże wytrzepie tyłkiem.
Bianka...kilka razy traciłam i jest mi tym bardziej przykro jak słyszę, ze innych tez to spotyka. Naprawdę mi źle, ze tak się to potoczyło u Ciebie bo ja do końca wierzyłam. Co tam ja to nadal wierzę choć widzę co napisane. Będę za Ciebie trzymać,żeby to wszystko się ułożyło. Jak ty się trzymasz?jak Cie mamy tu wesprzeć jeszcze bardziej - jeśli to możliwe to pisz Nam a staniemy na rzęsach dla Ciebie.
Kuchcinka - pięknie masz w domu.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Walnąć wam.... serio serio M... bez jaj ... kurwa zawsze tak jest jak ja do testuvto tu okres I weź żyj czlowieku
Tosz cholera dziewczyno z pendolino wskoczylas do odrzutowca?Agnieszka93 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Walnąć wam.... serio serio M... bez jaj ... kurwa zawsze tak jest jak ja do testuvto tu okres I weź żyj czlowieku
Zaoszczedziłaś na teście, becie i sodzie
Pozwalam Ci jutro sobie kupić coś extra
Przytulam Cię Mocno i jestem pewna ze macica chciała się dobrze oczyścić przed styczniowa ciążą -
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:13
Martka10, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Tak wam powiem na pocieszenie dziś .. Ja na styczeń okres nadszed ha ha ha
-
Melduje powodzenie operacji SANTA
wszystkie prezenty mam już w domu lub zamówione, to znaczy w bagażniku się ukrywają póki co.
po weekendzie pakowanko i odbieranie paczek.
dzisiaj zjezdzilam kilometry szukajac Lego dla syna i udało się na szczęście bo by młody płakał...
nie wiem jak w Pl ale u nas to juz tak poprzebierane promocje, ze szok. ludzie szaleją, wyprzedaże trwają.
szygas, Martka10, olciaa lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny