Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyE wrote:onaa123 dziękuje bardzo
A co do kotka. My mieliśmy kicie gdy urodziła sie córka i to była nasz najlepsza decyzja. Spali razem, nasz Tyfus pilnował małej całą noc. Później razem z nią jadł pierwszą szyneczkę, nauczyła się przy nim obowiązków i szacunku do zwierzaków.
Ale rozumiem Twoje obawy. Rób tak jak podpowiada Ci serducho. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:03
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Czesc!
MyE przykro mi bardzo, ale skoro juz jest wiele lepiej to cale szczescie ;*
Ja wlasnie zjadlam jedno sniadanko-oddalam i dopiero drugie weszlo ;d katar mnie mecxy ;/
Z innej beczki pamietacie jak wam pisalam o moim szwagrze, ze bedzie mial dziecko tez no i byl miedzy nami tydzien roznicy, a teraz nagle ona ma zaplanowana cesarke na 5 czerwca a ja termin na 26. Jakim cudem z tygodnia sie zrobily 3 tyg roznicy???
Tusia gdzie Cie wcielo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 11:38
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Może, żebym miała większe zaufanie do zwierząt... np dużych psów bardzo się boję, nie ufam im i może stąd takie obawy? bo jednak koty to drapieżniki, a to moje pierwsze dziecko i mam obawy, po prostu
Ja wszystko rozumiemMój polował na ptaki w ogrodzie a po urodzeniu małej znosił do domu upolowane myszy i tym chciał mi córkę nakarmić
Ale później zrozumiał, że tak nie wolno. Każdego zwierzaka jesteśmy w stanie nauczyć wielu rzeczy.
Ale jeśli masz się stresować i nie spać nocami to podjęłaś dobrą decyzję. Każdy z nas inaczej do tego podchodzi.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Dzień Doberek
Ona szkoda, że musisz oddać kotka, mnie też by serce bolało, ale siła wyższa
Aga, gdzie na Twoja beta? Testują chyba naszą cierpliwość...
Tak wczoraj gadałyśmy o tych zapachach w domu, że cały czas zastanawiam się, gdzie dziś dorwać kominek zapachowyMartka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Ja wszystko rozumiem
Mój polował na ptaki w ogrodzie a po urodzeniu małej znosił do domu upolowane myszy i tym chciał mi córkę nakarmić
Ale później zrozumiał, że tak nie wolno. Każdego zwierzaka jesteśmy w stanie nauczyć wielu rzeczy.
Ale jeśli masz się stresować i nie spać nocami to podjęłaś dobrą decyzję. Każdy z nas inaczej do tego podchodzi.MyE, InBlue, Wojcinka, myszeczka89, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartka10 wrote:Gdy urodził się mój najmłodszy brat mieliśmy w domu psa, małego futrzaka, poduszkowca, rzadko szczekał, najchętniej spał. Kiedyś rzuciliśmy hasło, aby "pilnował Kuby", nawet znajoma nie mogła wziąć dziecka na ręce, bo skakał jej na plecy. Tylko domownicy mogli w jego obecności zajmowac się dzieckiem
O matko, jak słodkoMy teraz mamy psiaka (labrador), ale jest tak głupiutki, że aż śmieszny i jeśli zrobił by coś takiego to tylko przez przypadek.
Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
InBlue, Martka10, Natka2, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:08
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:03
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:To korzystaj z leniwej soboty, póki możesz
Widzę, że podobnie miałyśmy @, tylko ja dzień później, czy mierzysz temp. lub robisz testy owulacyjne, żeby wiedzieć, kiedy jest ovu? Bo cyba jakoś na dniach? Mi wypada gdzieś między 13 a 17 chyba.
Ja się biorę za zmywanie, ale będę tu zaglądać co jakiś czas, bo trochę mi się zejdziei totalne odprężenie
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Martka aaaaa to nie wiedzialam, dlatego pytam!
Kuchcinka zgadzam sie w 100% z obydwiema wypowiedziamimoja kuzynka trzymala mojegi syna do chrztu, rok temu urodzila zdrowa coreczke! Tez nie wierze w takie bzdury
dlaczego Twoja szwagierka ma mieć cc??
Przykro mi, że jeszcze męczą Ciebie mdłości i wymiotykiedy przeprowadzacie się do większego mieszkania??
-
Co do zwierząt to uwielbiam koty. Mamy jednego rudzielca i nie oddala bym go za nic
psy tez mamy ale na podwórku
dzieci powinny wychowywać sie ze zwierzętami.
X
Przepraszam was ale dopiero dzis przyjelam zaproszenia do przyjciolekups niektóre z 30 sierpnia hehe
Ink@, Martka10, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ink@ wrote:mlesio sie znajdzie, bo ja sama z mlekiem pijam
Co do soboty.. to nie caly czas pracuje, ale czesto.. buuu.. taka praca.. a jutro juz mam nocki takze weekndu nie mam zbytnio
Kurcze... ciężko kochana. Ale jak za 3 tygodnie zobaczysz na teście dwie kreseczki to będziesz musiała trochę przystopować z tą pracą
ja już pozmywałam, chwilę posiedzę i zbieram się do sklepu.Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:a jakieś tabletki bierzecie? Wiesiołka?