Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A może skok dopiero jutro będzie?Paula24 wrote:Hej kochane

Nir wiem co się działo od wczoraj bo praca praca praca! Wrrr
Mogę wam powiedzieć że u mnie chyba cykl bezowulacyjny śluz się już robi kremowy a skoku nie było.... Także testowanko przekladam na styczeń
sheerah24 lubi tę wiadomość

-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:09
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga oni chyba sobie żarty robią ...

U mnie rano robię a około 16 są już wyniki na stronie, ale zawsze dają sobie czas do 18-20. Mimo to nigdy nie spotkałam się z tym żeby były po 18... A co dopiero 5 dni po.
A jakie to laboratorium? Czy zwykła przchodnia? -
nick nieaktualnyWy się śmiejcie.. Ja w ciąży często leżałam w szpitalu i trafiłam na dziewczynę, która mało zawału nie dostała jak zobaczyła, że ja w zawiązanym szlafroku chodzę.
Uznała, że krzywdę dziecku robię, bo jak się na brzuchu coś zawiąże to dziecko się pępowiną owinie i może umrzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 13:54
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i tak nic. Jestem w grupie na fb dla mam i przyszłych mam i tam to się dopiero dzieje

Ostatnio adminki stwierdziły, że NIE WOLNO podawać dziecku wody do picia (ani nic innego) do 6 miesiąca życia. Nie wolno i koniec i każdy kto myśli inaczej - ban.
U mnie w szpitalu to było oczywiste, że położne noworodkom (na mm) przynosiły wodę. A tu się okazuje, że nie wolno
Nie wolno i chuj.
-
Kuchcinka wrote:Felek i Pola - obserwator

Ojjj wycałowała bym sobie taką Kruszynkę

A kotów niestety nie lubię bo mam uraz z dzieciństwa. Ale myślę że mi wybaczą wszystkie kocie mamusie
Dotarłam dopiero do domu od godziny 1 rano
Padam na ryjek, ale muszę jeszcze przeżyć jakoś do wieczora
Kurde powiem wam, że jak czekałam aż tato odleci i patrzyłam na startujące samoloty to taki mnie strach ogarnął, że w styczniu przed wylotem chyba będę musiała się zdrowo napić albo tabletek uspokajających nałykać
Aga nie skomentuje sytuacji....
-
Czasami poziom ludzi mnie dobija!MyE wrote:To i tak nic. Jestem w grupie na fb dla mam i przyszłych mam i tam to się dopiero dzieje

Ostatnio adminki stwierdziły, że NIE WOLNO podawać dziecku wody do picia (ani nic innego) do 6 miesiąca życia. Nie wolno i koniec i każdy kto myśli inaczej - ban.
U mnie w szpitalu to było oczywiste, że położne noworodkom (na mm) przynosiły wodę. A tu się okazuje, że nie wolno
Nie wolno i chuj.
Wojcinka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMy też mieszkamy pod 13olciaa wrote:Opowiem Wam ciekawa sytuacje

Przyjmowaliśmy księdza po kolędzie w styczniu, i on sie nas zapytał czy nie baliśmy sie kupić mieszkania pod 13?
Ksiądz!!!!!!
olciaa, nick nieaktualny, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Opowiem Wam ciekawa sytuacje

Przyjmowaliśmy księdza po kolędzie w styczniu, i on sie nas zapytał czy nie baliśmy sie kupić mieszkania pod 13?
Ksiądz!!!!!!
Oluś jakbyś mieszkała pod 666 to pewnie by nawet nie wszedł
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wojcinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość