Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula24 wrote:Hej kochane
Nir wiem co się działo od wczoraj bo praca praca praca! Wrrr
Mogę wam powiedzieć że u mnie chyba cykl bezowulacyjny śluz się już robi kremowy a skoku nie było.... Także testowanko przekladam na styczeńsheerah24 lubi tę wiadomość
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:09
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga oni chyba sobie żarty robią ...
U mnie rano robię a około 16 są już wyniki na stronie, ale zawsze dają sobie czas do 18-20. Mimo to nigdy nie spotkałam się z tym żeby były po 18... A co dopiero 5 dni po.
A jakie to laboratorium? Czy zwykła przchodnia? -
nick nieaktualnyWy się śmiejcie.. Ja w ciąży często leżałam w szpitalu i trafiłam na dziewczynę, która mało zawału nie dostała jak zobaczyła, że ja w zawiązanym szlafroku chodzę.
Uznała, że krzywdę dziecku robię, bo jak się na brzuchu coś zawiąże to dziecko się pępowiną owinie i może umrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 13:54
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i tak nic. Jestem w grupie na fb dla mam i przyszłych mam i tam to się dopiero dzieje
Ostatnio adminki stwierdziły, że NIE WOLNO podawać dziecku wody do picia (ani nic innego) do 6 miesiąca życia. Nie wolno i koniec i każdy kto myśli inaczej - ban.
U mnie w szpitalu to było oczywiste, że położne noworodkom (na mm) przynosiły wodę. A tu się okazuje, że nie wolnoNie wolno i chuj.
-
Kuchcinka wrote:Felek i Pola - obserwator
Ojjj wycałowała bym sobie taką Kruszynkę
A kotów niestety nie lubię bo mam uraz z dzieciństwa. Ale myślę że mi wybaczą wszystkie kocie mamusie
Dotarłam dopiero do domu od godziny 1 rano
Padam na ryjek, ale muszę jeszcze przeżyć jakoś do wieczora
Kurde powiem wam, że jak czekałam aż tato odleci i patrzyłam na startujące samoloty to taki mnie strach ogarnął, że w styczniu przed wylotem chyba będę musiała się zdrowo napić albo tabletek uspokajających nałykać
Aga nie skomentuje sytuacji.... -
MyE wrote:To i tak nic. Jestem w grupie na fb dla mam i przyszłych mam i tam to się dopiero dzieje
Ostatnio adminki stwierdziły, że NIE WOLNO podawać dziecku wody do picia (ani nic innego) do 6 miesiąca życia. Nie wolno i koniec i każdy kto myśli inaczej - ban.
U mnie w szpitalu to było oczywiste, że położne noworodkom (na mm) przynosiły wodę. A tu się okazuje, że nie wolnoNie wolno i chuj.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Opowiem Wam ciekawa sytuacje
Przyjmowaliśmy księdza po kolędzie w styczniu, i on sie nas zapytał czy nie baliśmy sie kupić mieszkania pod 13?
Ksiądz!!!!!!
Oluś jakbyś mieszkała pod 666 to pewnie by nawet nie wszedłMartka10, Ink@, Wojcinka, InBlue lubią tę wiadomość