Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE - będziemy kotka odwiedzać, bo będzie na wsi u mamy mojego, więc jakoś to będzie, tylko tam jest jeszcze matka kotka i jego rodzeństwo i nie wiem jak zareagują na niego teraz
Kuchcinka - rozumiem osoby, które nie popierają takiego czegoś, ale trzeba też zrozumieć te osoby, które się boją, to jest moje pierwsze dziecko, dmucham na zimne jak się mówi, wiem, mogłam nie brać kotka do domu, a teraz go oddawać, ale nie myślałam, że mi się uda w końcu zajść w ciążę, a jak kotek się pojawił, to jakimś cudem tak się stało, że w ciąży jestemale nadal się boję, co będzie jak urodzi się dziecko, a jak inaczej będzie reagował? że w sensie będzie skakał, drapał? nie każde zwierzę się zmienia na lepsze i tak samo nie każdy człowiek się zmienia na lepsze, nie raz mój kot mi drapnął brzuch i się wystraszyłam, a co do chrztu, to tylko pytam o Wasze zdanie, bo też pierwszy raz o tym słyszę
Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
InBlue wrote:Ciekawe gdzie Tusia i reszta dziewczyn i nasz rodzynek oczywiscie
najpierw robota później przyjemności
MUSZE JAKOŚ ŻONIE PRZYMILIĆ SIEInBlue, Martka10, caroline29 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:09
InBlue, Effy, nana266, anq05, olciaa, Zuza33, Mila123, Martka10, caroline29, Natka2, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Jestem
Byłam z Romkiem na spotkaniu haha
Czuje się od dwóch dni gorzej, wczoraj do pracy nie poszłam bo kręciło mi się w głowie słabo mi się robiło. Zawiozlam syna do szkoły, wrocilam do domu i poszłam spać.
Obudził mnie mąż jak wrócił z pracy. Później biegiem po syna córkę po kwiaty i ma imprezę urodzinowa do koleżanki syna.
Impreza dość droga ma powrocie zarobilam 8pkt i 300 zł (zabrakło mi 4km/h żeby mi prawko zatrzymali).
Czasem człowiek się tak spieszy ze tego nie czuje jak leci, ale panowie byli mili i mi kwotę zmniejszyli nie dali się udobruchac hehe.
Niestety ale mam IO i to bardzo duża. Przy tak wysokim wyrzucie przy zajsciu w ciaze ryzyko poronienia jest bardzo duże. Wiec mam nadzieje ze w poniedziałek dostane konkretne leki no i od dzisiaj częściowa dieta juz weszła w życie.
Od poniedziałku zero słodyczy choć wiem ze będzie mi bardzo ciężko od dzisiaj slodze 1 płaska łyżeczkę, daje sobie czas tygodnia na przejście na całkiem gorzkie.
Koniec z napojami soczkami i innymi pysznosciami.
Odstawić tez musze pieczywo ziemniaki makarony i wiele innych rzeczy. Ale mam nadzieje ze efekty będą piękne i warto chwile się przemeczyc bo początek będzie ciężki a później wejdzie mi to w krew.
Efektem ma być zdrowa ciąża i moja piękna figura
Startuje z 80kg przy 166cm wzrostu.
Koniec chce ważyć maks 65kgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:10
-
Czuje się od dwóch dni gorzej, wczoraj do pracy nie poszłam bo kręciło mi się w głowie słabo mi się robiło. Zawiozlam syna do szkoły, wrocilam do domu i poszłam spać.
Obudził mnie mąż jak wrócił z pracy. Później biegiem po syna córkę po kwiaty i ma imprezę urodzinowa do koleżanki syna.
Impreza dość droga ma powrocie zarobilam 8pkt i 300 zł (zabrakło mi 4km/h żeby mi prawko zatrzymali).
Czasem człowiek się tak spieszy ze tego nie czuje jak leci, ale panowie byli mili i mi kwotę zmniejszyli nie dali się udobruchac hehe.
Niestety ale mam IO i to bardzo duża. Przy tak wysokim wyrzucie przy zajsciu w ciaze ryzyko poronienia jest bardzo duże. Wiec mam nadzieje ze w poniedziałek dostane konkretne leki no i od dzisiaj częściowa dieta juz weszła w życie.
Od poniedziałku zero słodyczy choć wiem ze będzie mi bardzo ciężko od dzisiaj slodze 1 płaska łyżeczkę, daje sobie czas tygodnia na przejście na całkiem gorzkie.
Odstawić tez musze pieczywo ziemniaki makarony i wiele innych rzeczy. Ale mam nadzieje ze efekty będą piękne i warto chwile się przemeczyc bo początek będzie ciężki a później wejdzie mi to w krew.
Koniec chce ważyć maks 65kg
HMMMM
NIE PRZYPOMINAM SOBIE ZE CIE WIDZIAŁEM PRZY SZPITALU -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:10
InBlue, olciaa, Ewelina2605, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Prosze pomozcie. Beta 212.1 prog 25 ostatnia @4.11 owulka 21.11 bardzo sie boje ze beta jest za mala ;(
najważniejszy jest przyrost po 48/72h. Powodzenia i gratuluje
Olciuska lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Prosze pomozcie. Beta 212.1 prog 25 ostatnia @4.11 owulka 21.11 bardzo sie boje ze beta jest za mala ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Musisz koniecznie powtórzyć betę. Skąd wiesz kiedy była owulacja? Jakie długości cykli? To moze być nic złego spokojnie. Rzeczywiście powinna byc chyba wyższa ale przede wszystkim zrób powtórkę. Nie masz plamień?
-
nick nieaktualnyTusia_87 - co za postanowienia, no brawo
życzę powodzenia
Kuchcinka - zdania raczej nie zmienię, nie mam przekonania poprostu, fakt, źle zrobiłam biorąc go pod swoją opiekę, ale po co mam czuć strach, czy w nocy, czy jak dziecko będzie leżało na chwilę samo? skoro teraz się boję? z złe ręce nie trafia będziemy go odwiedzać
-
Olciuska wrote:Robilam testy owulacyjne 20.11 byl pozytyw bole 21.11 nie mie mam plamień. Cykle mam nie regularnie czasem 29 a czasem 36dni
Albo po prostu miałaś późno owulacje, długo sie zarodek zagnieżdżał itdjesli beta była robiona wczoraj, dorwij jutro jakies labo czynne w niedziele może szpital, i sprawdź to. Bedzie dobrze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 16:44
Olciuska, szygas lubią tę wiadomość
-
Koniec chce ważyć maks 65kg!!
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzecież napisałam, że nie chcę go oddawać, że nie wiem co mam zrobić, trudno mi będzie go oddać i w ogóle, napisałam też, że się obawiam, bo to moje pierwsze dziecko i tak po prostu jest, nie mówię, że na 100% kot skrzywdzi dziecko, tylko mówię, że tak może być, że zadrapie mocno, zwierzę też ma swoją cierpliwość, jak dziecko zaczepia go np... chyba mam prawo mieć obawy? dużo ludzi też broni psy, mówią, że są wierne, kochają, owszem, ale często się zdarza, że pies zagryzł dziecko, albo właściciela, ja tylko proszę o rady, nie chcę żeby ktoś mnie osądzał, że nie powinnam mieć zwierząt, bo się nie nadaję, jestem tylko człowiekiem, miałam w życiu chomika tylko i miałam go do samej jego śmierci, a kot to jednak duże zwierzę, przynajmniej większe od chomika, zastanowię się jeszcze, co do oddania, przynajmniej spróbuję