Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Tasza - ja w sumie zabrałam go od matki, jak miał z 5 tygodni, ale szybko się przyzwyczaił do jedzenia i do kuwety
ma na imię Jarosław hehe
a moje dziecko na kocie wychowane i wygrzane. To tylko kwestia właścicieli kota a Ty z takim wsparciem w jego wychowaniu jak nasze - czemu miałabyś nie podołać. Ja wiem - że pierwsze zwierzę, pierwszy kot to zawsze jakieś lęki, ale to jest rzecz prostsza niż z wychowaniem dziecka
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ona - jeżeli szybko załapał kuwetę to jest ogarnięty kot. Wykastruj go. Ja mam tylko kastraty a kotka też jest wysterylizowana bo to układa im w głowach z czasem. Nie wiem jak u Was ale u nas to była kwestia 120zł.po krzyku. w przypadku samca. Kotka dłużej dochodziła do siebie, ale też poradziła sobie ze zmianą dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 18:16
według OM
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:A do kiedy się powinno kastrować koty?według OM
Ink@ wrote:pierwsze dwa dni ciezkie, potem już z gorki
serio, ja naprawde tyle slodzilam ze co rusz cukier musialam kupowac, potem do mnie dotarlo ze to masakra!
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Ja mam to samo co Tusia co do Lewandowskiej i Chodakowskiej
jeszcze teraz w ciąże zaszła to kurwa święto narodowe... Prezydent im gratulował. Masakra
Diet nigdy żadnej nie stosowałam ale co do ćwiczeń to kocham Mel B i boczki Tiffany
-10 kg dzięki nim
uwielbiam ich ćwiczenia
a co do diet... Proszę bardzo moje pierniczki
plecy mi pękną zaraz... Wiec dekorowanie zostawiam na poniedziałek
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Ja mam to samo co Tusia co do Lewandowskiej i Chodakowskiej
jeszcze teraz w ciąże zaszła to kurwa święto narodowe... Prezydent im gratulował. Masakra
Diet nigdy żadnej nie stosowałam ale co do ćwiczeń to kocham Mel B i boczki Tiffany
-10 kg dzięki nim
uwielbiam ich ćwiczenia
a co do diet... Proszę bardzo moje pierniczki
plecy mi pękną zaraz... Wiec dekorowanie zostawiam na poniedziałek
Dobrze, że nie jestem osamotniona w stosunku do w/w pań, niedługo będą z lodówek wyskakiwać
Zauważyłam, że mam uczulenie na czekoladę i dużą ilość cukru. To tego mam niski cukier i lekarz mi mówił, abym zjadała słodkie śniadania, ale ja nie lubię. Herbatę piję niesłodzoną, tylko kawę słodzę. Muszę podkręcić swój metabolizm, z tego co zauważyłam za mało wody piję. Mam zamiar więcej ćwiczyć i zgubić parę kilo
Więc przyłączę się do Tusi, wsparcie grupy najważniejsze
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny