Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Kochani ja zaczęłam cwiczyc z chiodakowska ponownie. Wkurzylam sie w reserved jK nie zapielam sie w spdniczke w moim rozmiarze...obecnie przy 173 cm mam 68 kg i zle się czuje. Moja standardowa waga to 62 i do niej chce wrocic. Tylko biorac tabletki na nadczynnosc to bedzie trudne. Takze ja tez na diecie
ooo no to widze, ze mam kolejne wsparcie:* Kochanaa damy rade!
-
Ink@ wrote:no tylko kuzwa czujny jest ze szok haha
Kochana mój tez zawsze czujny do czasu ...Ostatnio znajomy poczęstował go bimberkiem domowej roboty i nogi mu odjęło ...Tego dnia nawet jak bym mu szczura na kolana położyła to by uwierzył ,że to kotInk@, Martka10, szygas lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:ooo no to widze, ze mam kolejne wsparcie
:* Kochanaa damy rade!
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Kochani ja zaczęłam cwiczyc z chiodakowska ponownie. Wkurzylam sie w reserved jK nie zapielam sie w spdniczke w moim rozmiarze...obecnie przy 173 cm mam 68 kg i zle się czuje. Moja standardowa waga to 62 i do niej chce wrocic. Tylko biorac tabletki na nadczynnosc to bedzie trudne. Takze ja tez na diecie
wiesz co, ja ma problem.. ponad 2 lata staralam sie min miec 3 treningi w tyg, biegalam co drugi dzien, baaardzo minimalnie schudlam, potem kontuzja pol roku przerwy, naciagnieta pachwina nie pomagapotemm znowu cw ale na macie w domu.. i nie rozumiem.. po ciuchach widze, ze zeszlo, a waze wiecej niz rok temu a bylam pulchniejsza.. wiem ze miesnie sa ciezsze ale ja.ich niem mam.. nie umiem sobie z tym poradzic.. przspraszamm musialam to z siebie wyrzucic
19ina90, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:wiesz co, ja ma problem.. ponad 2 lata staralam sie min miec 3 treningi w tyg, biegalam co drugi dzien, baaardzo minimalnie schudlam, potem kontuzja pol roku przerwy, naciagnieta pachwina nie pomaga
potemm znowu cw ale na macie w domu.. i nie rozumiem.. po ciuchach widze, ze zeszlo, a waze wiecej niz rok temu a bylam pulchniejsza.. wiem ze miesnie sa ciezsze ale ja.ich niem mam.. nie umiem sobie z tym poradzic.. przspraszamm musialam to z siebie wyrzucic
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:My z tego co pamietam podobny wzrost. .? Z jakiej wagi startujesz? Te cwiczenia chodakowskiej mocno obciazajace ale chyba co drugi dzien bede robila...
.. ja 75 kgmam 174 cm wzrostu.. ogolnie zalamka bo przez.ost 2 lata przy tym co.dawalam.z siebie to powinno byc jeszcze lepiej.. no ale nie wiem juz jak sobie pomoc,.jem dykte zamiast chleba, po 19 juz nie jem posilkow..
-
anq05 wrote:No i mi np lukier z tego przepisu nie wychodzi wiec poprostu idę na łatwiznę i kupuje gotowy
Ja do pierników i do sklejania domków z piernika stosuję zawsze jeden przepis który jest tańszy i lepszy jak dla mnie od kupnego
Białko ubite na sztywną pianę +cukier puder
Im więcej cukru pudru tym geściejszy.
Kaaarooolina89, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Ja po 2 miesiacach cwiczen wiosną zrezygnowalam bo niby cialo bardziej jedrne i mniej tluszczu a waga stala w mejscu...bierzesz leki na tarczyce? Bo jesli tak to masz jak ja. Jie te tabletki tak jakby pompka napompowal. Takie wzdete cialo
wlasnie badalam tarczyce i jest ok takze nie rozumiem.. zawsze bylam chudzielcem.. 65 kg to moje marzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 21:23
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:Ina.. mi przez to motywacja spadla baaardzo.. bo zadnych efektow.. zero kurwa null.. a maz sie wzial za siebie i w ponad miecha 6 kg na minusie, chyba ze mna cos nie tak
seks w dominuiacej pozycji tez daje wycisk i mozna spAlić troche kalorii
takze moze pocwicze dzisiaj
Ink@ lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:03
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Kochana mój tez zawsze czujny do czasu ...Ostatnio znajomy poczęstował go bimberkiem domowej roboty i nogi mu odjęło ...Tego dnia nawet jak bym mu szczura na kolana położyła to by uwierzył ,że to kot
u nas to predzej ja bede na "ebajuuu" niz maz wiec marne szanse hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 21:36
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Damy rade
seks w dominuiacej pozycji tez daje wycisk i mozna spAlić troche kalorii
takze moze pocwicze dzisiaj
noo trza pocwiczyc.. wlasnie sie umawiam z mezem na ongo bongo..
trening bedzie mozna uznac zaliczony hyhy
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:03
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny