Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
onaa123 wrote:Przecież napisałam, że nie chcę go oddawać, że nie wiem co mam zrobić, trudno mi będzie go oddać i w ogóle, napisałam też, że się obawiam, bo to moje pierwsze dziecko i tak po prostu jest, nie mówię, że na 100% kot skrzywdzi dziecko, tylko mówię, że tak może być, że zadrapie mocno, zwierzę też ma swoją cierpliwość, jak dziecko zaczepia go np... chyba mam prawo mieć obawy? dużo ludzi też broni psy, mówią, że są wierne, kochają, owszem, ale często się zdarza, że pies zagryzł dziecko, albo właściciela, ja tylko proszę o rady, nie chcę żeby ktoś mnie osądzał, że nie powinnam mieć zwierząt, bo się nie nadaję, jestem tylko człowiekiem, miałam w życiu chomika tylko i miałam go do samej jego śmierci, a kot to jednak duże zwierzę, przynajmniej większe od chomika, zastanowię się jeszcze, co do oddania, przynajmniej spróbuję
W jakim wieku jest kot? W jakich sytuacjach jest agresywny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Dzięki
Aga tez mi pisała ze są inne rzeczy którymi można słodzić.
Zastanawiam sie czy nie poprosić kolegę o rozpisanie mi diety (ten co pisałam kiedyś ze prowadzi sklep z odżywkami itd)
Jest też trenerem osobistym i układa ludziom diety
Ja robiłam dietę Lewandowskiej i jestem meeeeega zadowolona. Schudłam tyle ile chciałam (8kg), z przepisów korzystam do tej pory, nawyki zmieniłam na zdrowe dzięki niej. Pokochałam kasze jaglana i do smażenia/pieczenia używam tylko oleju kokosowego lub masła klarowanego. I super jest to ze jest to w formie aplikacji na telefon wiec bardzo wygodne i mozna wymieniać poszczególne składniki lub całe Dania jesli nam nie pasują. Taka darmowa reklama hehesheerah24 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Kotek ma z 4 miesiące, jak się zdenerwuje, to wyciąga pazurki i potrafi ugryźć i zadrapnąć ;p
nie jest agresywny. On się bawi i próbuje na ile mu pozwolisz przesuwać granice. Wychowaj go, a będzie ok. Koty jak większość zwierząt daje się z socjalizować,bo to są mądre stworzenia jak mądrze się do nich podchodzi. Mój syn sypia z kotami. Nigdy go nie zadrapały chyba, ze bawili się, ale to za każdym razem wina leżała po stronie dziecka bo szarpnęło lub za daleko przesunąło granice i kot potraktował go jak "swojego" czyli tak jak po kociemu bawią się w stadzie kocięta, ale nic się nie stało. Teraz koty szybciej uciekną niż coś zrobią. Czasem są takie sytuacje ze budzi nas wrzask kota. Idziemy do pokoju syna a tam moje dziecko leży centralnie snem sprawiedliwego na kocie, który nie umie się wyczołgać spod niego. I ten kot nic wtedy mu nie robi poza wołaniem nas miaucząc na całe gardło. My wyjmujemy kota, przesuwamy dziecko a kot i tak kładzie się dalej - na upartego - koło niego. Koty też kochają i dbają jak się wychowa je dobrze także ucz swojego kociaka mądrości
a będzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 18:00
olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
olciaa wrote:Ja nie lubię Lewandowskiej...drażni mnie kobieta. Za duzo jej wszędzie.
Hehe ja ją akurat uwielbiam ale wiem ze rożne emocje wzbudza. Ja ja bardzo szanuje za to ze przy tym ile jej mąż zarabia mogłaby siedzieć na dupie i pachnieć, a sama dużo w sporcie osiągnęła, cały czas sie rozwija i łapie sie jakis nowych projektów No i za ta dietę to ja ubóstwiam. Zawsze było mi ciezko przestawić sie na jakies zdrowe nawyki i dopiero jej sposoby jakos do mnie trafiły. Samopoczucie mi sie zmieniło totalnie dzięki zmianie odżywiania, przestałam ciagle chorować (co przy niedoczynnosci nie jest takie łatwe) i mnóstwo innych zmian na plus. A narzeczony sie przestawił ze mną i tez zachwyconyAniołek 29.12.16
-
onaa123 wrote:Naprawdę to jest trudna decyzja dla mnie, nie chcę go oddawać, bo się przywiązałam
i chyba dam mu szansę... jak będzie ok, to zostanie, a jak będzie gorzej, to nie zostanie...
według OM
Ink@ wrote:Tusiaa musimy sie wspierac w odchudzaniu
ja wczoraj tak sie wkurwilam, ze poszlam spac o 21:00 xD hah
Slodzilam kiedys 3 lyzki, pije jej b.duzoo jestem herbaciara - dwa lata temu poklocilam sie z cukrem i przestalam slodzic.. ciezko bylo, a dzis nie wypije odzonej bo od razu bełt hehe ale ksylitol, jak juz napisano wczesniej, to super zamianaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 18:09
według OM
nick nieaktualny