Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:
Wg mnie Viola cos z Zuza knuja nam za plecami, bo obudwie wcielo ;d
Ja Was czytam cały czas w miedzy czasie bo mam pełno roboty i oczywiście wypatruję objawów ciąży chociażby urojonej ;)W miedzy czasie pisze skargę do sklepu w którym zamówiłam krzesła bo im się poprostu należy
Viola musi odpocząć bo pomimo tego, że łep i psychę ma twardą to depresja ją dopadła. Leje się z niej jak ze świni ( ma zwykły okres nie poroniła nic z tych rzeczy)
Rozmyśla nad sensem istnienia i co najważniejsze standardowo ma wszystko w dupie i się nie poddaje
Viola999, Natka2, Tasza, Martka10, InBlue, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:00
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola nie jesteś sama z przemyśleniami niestety. Mój mąż się mnie pytał wczoraj kiedy testuje. Więc mu powiedziałam, że cieszę się że w tym miesiącu mój cykl będzie krótki bo 25 dni i jeszcze przed Wigilia dostanę @ bo chociaż nie będę smutna w ten dzień. On biedny też się stara. Już kolana ma pokaleczone od pozycji sprzyjającej poczeciu i gada do swojego ejakulatu....
Więc Sama widzisz psychicznie to jeszcze psycholog by się przydał na forum
Przestałam już czytać różne fora gdzie babki piszą że dwa miesiące im się nie udaje bo szlak mnie trafia i mam ochotę im przyj...Tasza, Martka10, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Dawno nie pisalam, ale podczytuje Was nieregularnie. Probuje troche wyluzowac i nie siedziec tyle na forach a tutaj tempo postow jest zabojcze
W koncu doczekalismy sie tych wizyt u GP po skierowania na badania. Moj Tz ma dzis a ja jutro. Mam nadzieje, ze dostaniemy wszystko bez problemu
Tasza. Piekna beta, gratuluje
Mye. Trzymam kciuki za beteTasza, Martka10 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Czesc dziewczyny. Dawno nie pisalam, ale podczytuje Was nieregularnie. Probuje troche wyluzowac i nie siedziec tyle na forach a tutaj tempo postow jest zabojcze
W koncu doczekalismy sie tych wizyt u GP po skierowania na badania. Moj Tz ma dzis a ja jutro. Mam nadzieje, ze dostaniemy wszystko bez problemu
Tasza. Piekna beta, gratuluje
Mye. Trzymam kciuki za beteAnnie1981 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Viola999 wrote:O dziwo zgodził się na badania.. ale to tez dziwne;) bo wczesniej nie nie on zdrowy.. ha ha zobaczymy czy jak przyjdzie co do czego czy tez ulegnie;) ale w tym msc nie mam jak nawet sie na nie udać.. albo porobię te hormony wszelakie i wtedy pojde z gotowymi swoimi wynikami...
Ogólnie to jakby nie patrzył umysł mysli ciagle który dzien cyklu itp.. a to chujnia jak cholera:) zreszta u mnie szybko leci bo co 3 tygodnie praktycznie ja już wiem, że sie nie udało.. zbaczymy mam czas jeszcze a jak nie zaadoptuje to dla mnie nie problem.. jeszcze się kapkę postaram i bede kominowac dalej:) zobaczymy co z wynikami wtedy bede miała biało na czarnym:)z deprechą czy bez - pisz.
Viola999 lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualnyDziewczynki powiem wam, że chyba dobrze się stało. Krwawienie wygląda jak początek okresu. Wylecialo ze mnie sporo a teraz jest spokój i podpaska czysta.
Ale wyciągnęłam lekcje i nauczyło mnie to w bardzo szybkim tępie pokory.
Na razie nie oczekuje po becie niczego co mogłoby dać jeszcze jakąś nadzieję.
Test mimo, że mogł wyglądać na pozytywny najpewniej taki nie był, ale tonący brzytwy się chwyta wiec mam nadzieję, że zrozumiecie moją niepotrzebną ekscytacje.
Odpoczęłam chwilę, poukładałam sobie w głowie i przede wszystkim osiągnęłam spokój wewnętrzny i wiem że co by nie było to niczego już nie zmienię i przyjmę na klatę wszystko z uniesiona głową by w następnym cyklu być już psychicznie silniejszą.
Nawet jeśli beta będzie wysoka (co w chwili obecnej wydaje się mało realne) to nie będę się nakręcać dopóki nie usłyszę bijącego serduszka.
Tasza, Ink@, Martka10, Annie1981, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:ha ha przynajmniej jak na forum nie pisałam w chuj roboty zrobiłam:)
Ha ha no niestety miało być na poczatku starań hop i już:0 czekało się na tą decyzję prawie 8 lat.. a tu kuźwa rok minie i ni kija...
Nic nie poradzi na coś czego człowiek nie potrafi pokonac.. po prostu będę miała grudzień króliczkowy:) bzykanie codziennie przez 20 dca póżniej 4 dni odczekam i @ .. a pózniej już porobię badanka;)
według OM
Ja po weekendzie jak zawsze problem z nadrobieniem witam wszystkich
))
Nana biedna Ty z tymi wymiotami
Natka kiedy to u CIEBIE sie skończy?
Mye,Aga, Viola przykro mi ale uszy do góry jeszcze będzie dobrze
Tasza pieeekna beta i ten kawal dobry
Tasza, nana266, Ink@, Martka10, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny