Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa strasznie zaluje ze sie zabezpieczalismy moglam isc na zywiol! ale wtedy strasznie sie balam ciazy... Ciagle cos sie dzialo a bo ze wakacje... slub... kupno mieszkania itd itd wiec przerywalismy zawsze a teraz prosze ja gotowa on gotowy, oczywsice moznaby jeszcze troche kasy odlozyc na wrazie co.. ale nawet nie mysle o tym w sumie mam to w pupie jesli ktos by mi powiedzial Olka zajdziesz w ciaze w maju spooooko moge czekac ale tak to jest jedna wielka (???)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:43
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Nie powiedzial ze testosteron nie wplywa na zajscie w ciaze...
i mam powtorzyc usg.
Choc on wyklucza policystyczne... bo poziom LH I FSH jest perfekcyjny sama juz nie wiem ;(
-
Martynka1234 wrote:Nana w sumie dziwie sie troche, ze tylko jedna bete, zawsze mi sie wydawalo, ze liczy sie przyrost, czy jest prawidlowy ... Wiesz normy dla danego tygodnia sa bardzo duze i moim zdaniem na podsyawie jednej bety ciezko okreslic, czy ciaza sie rozwija. Ja zrobilabym dwie. W 6 tyg eyczytalam, ze norma to miedzy okolo 1080-56000 to spora roznica. Jak masz za tydzien badanie usg to w sumie dziwne dla mnie jest wydawac na bete, albo zrobilabym dwie albo wcale.
Dziewczyny czy ma ktos corke albo spodziewa sie dziewczynki? Widze, ze to forum to jakies chlopskie jest, haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny