Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Alis samo to że to my rodzimy dzieci o czyms swiadczy a niby jestesmy slaba plec, ja sie z tym w ogole nie zgadzam!Alis* wrote:Tusia mężczyźni to niby tacy maczo ale tak naprawdę to my jesteśmy bardziej wytrwałe:) a weź im to powiedz to wielce sie obrażają

- 

Ja to w ogóle planowałam że jak juz sie uda to zrobie jakas romantyczna kolacje i wtedy Mu powiem a tu przez to plamienie i szpital wszystko sie inaczej poskladaloAlis* wrote:Nana a jak twój mąż na nową wspaniałą wiadomość???? Jak mu powiedzialas??
 Ale Mąż jest przeszczesliwy i tez chucha na mnie 
 Skarbie nie dzwigaj, leż i odpoczywaj hehe
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Cześć dziewczynki wrocilam do Was
 Dzisiaj czuje mocno jajniki, zwłaszcza lewy. Temp spadła wiec myślę że owulacja jest, albo będzie jutro 
 Bardzo się cieszę i staramy się z mężem pełną para hihi 
Nana gratulacje! Tak się cieszę! Super ze jest pęcherzyk, oby teraz rósł zdrowy :*
Tusia, Stella trzymam kciuki
 i za resztę tez. Serduszkujcie ile możecie 
                                 - 

Ania 3mam mocno kciukiania122 wrote:Cześć dziewczynki wrocilam do Was
 Dzisiaj czuje mocno jajniki, zwłaszcza lewy. Temp spadła wiec myślę że owulacja jest, albo będzie jutro 
 Bardzo się cieszę i staramy się z mężem pełną para hihi 
Nana gratulacje! Tak się cieszę! Super ze jest pęcherzyk, oby teraz rósł zdrowy :*
Tusia, Stella trzymam kciuki
 i za resztę tez. Serduszkujcie ile możecie 
 Owocnych starań :*
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Oj Stella oby nie !!!
Nana super wieści.
Martynka a u was ktora rocznica? My się moze do Sandomierza wybierzemy albo do Kazimierza marzy mi się dzien poza domem bez gotowania i sprzatania:)
                                    nana266 lubi tę wiadomość
                                Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość - 

Byliśmy w sierpniu w Sandomierzu. Bardzo ładnycaroline29 wrote:Oj Stella oby nie !!!
Nana super wieści.
Martynka a u was ktora rocznica? My się moze do Sandomierza wybierzemy albo do Kazimierza marzy mi się dzien poza domem bez gotowania i sprzatania:)
 płynęliśmy statkiem i jedliśmy obiad w Dworku Ojca Mateusza 

smacznie i dużo:) cena tez przyzwoita:)

mam nadzieje ze się sprawdzi