Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis* wrote:Tusia mężczyźni to niby tacy maczo ale tak naprawdę to my jesteśmy bardziej wytrwałe:) a weź im to powiedz to wielce sie obrażają
-
Alis* wrote:Nana a jak twój mąż na nową wspaniałą wiadomość???? Jak mu powiedzialas??
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki wrocilam do Was Dzisiaj czuje mocno jajniki, zwłaszcza lewy. Temp spadła wiec myślę że owulacja jest, albo będzie jutro Bardzo się cieszę i staramy się z mężem pełną para hihi
Nana gratulacje! Tak się cieszę! Super ze jest pęcherzyk, oby teraz rósł zdrowy :*
Tusia, Stella trzymam kciuki i za resztę tez. Serduszkujcie ile możecie -
ania122 wrote:Cześć dziewczynki wrocilam do Was Dzisiaj czuje mocno jajniki, zwłaszcza lewy. Temp spadła wiec myślę że owulacja jest, albo będzie jutro Bardzo się cieszę i staramy się z mężem pełną para hihi
Nana gratulacje! Tak się cieszę! Super ze jest pęcherzyk, oby teraz rósł zdrowy :*
Tusia, Stella trzymam kciuki i za resztę tez. Serduszkujcie ile możecie -
nick nieaktualny
-
Oj Stella oby nie !!!
Nana super wieści.
Martynka a u was ktora rocznica? My się moze do Sandomierza wybierzemy albo do Kazimierza marzy mi się dzien poza domem bez gotowania i sprzatania:)nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Oj Stella oby nie !!!
Nana super wieści.
Martynka a u was ktora rocznica? My się moze do Sandomierza wybierzemy albo do Kazimierza marzy mi się dzien poza domem bez gotowania i sprzatania:)