Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
sheerah24 wrote:Nie smuć się ina. Ja mam podobnie jak ty, też się powoli łamię... już w tym roku przed Świętami się raczej nie załapiemy, chyba że na Nowy Rok, ale i tak będzie dobrze.
W końcu musi się udać, nie dopuszczam nawet innej możliwości.
Teraz kochana czas na starania, a koło Nowego Roku zatestujemy, przez Święta szybko zlecisheerah24, Effy lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ink@ wrote:tzn euth. biore rano na czczo i tylmo to a po poludniu femibion.. nic wiecej27 lat, pierwsza fasolka
-
sheerah24 wrote:może i ten cykl jeszcze nie jest stracony?
sheerah24 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Ink@ wrote:aha, no bo juz sie zastanawiam czy to odstawic i szukac letrox czy co.. ech27 lat, pierwsza fasolka
-
Czytam Was z ukrycia prawie na bieżąco bo ciężko za Wami nadążyć
Gratuluję dziewczynom, którym się udało
Ja teraz zaczęłam kolejny cykl starań. Pierwszy z CLO i Symletrolem po 2 tabl dziennie. Czy miała któraś z Was do czynienia z tym Symletrolem? Z tego co czytałam na internetach to dostałam dużą dawkę i mam nadzieję, że pęcherzyki urosną piękne
W piątek idę na monitoring i zastrzyk Oviatrelle. To mój pierwszy cykl stymulowany i mam nadzieję, że zadziała
Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
Ink@ ewentualnie zasze możesz np zapytać lekarza czy jesli przrpisalby Ci leytox50 skoro 25 nie ma i mogłabyś po połowie brać ale to musialabys uzgodnić z lekarzem ja tak miałam z euthyroxem przez pewien czas ze bralam pól tabletki
-
Ink@ wrote:no pani w aptece chciala.tak mi dac ale nie bylo widac czy tabl da.sie.na pol bo tak zapakowane ze nie dalo sie zobaczyc jak tabsy wygladaja, takze nie wiem czy maja ten taki doleczek a sa malutkie
Moja córka brała letrox 50 i dzieliłam ją na pół. Raz bylo równo raz nie ale wyniki ma dobre więc nie wglebialam się w temat czy równo je dziele
Dołek jest w niej na środku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:10
-
19ina90 wrote:Zuza a Ty jak? Juz po owu? Wydoilas meza ile weszlo?
U mnie szybki miesiąc, więc już po owu. Doiłam go ile sił. Jak już pisałam aż kolana go bolały
Ja nasienie wylewam bo nie lubię z nim spać więc nie przeżywaj że ci wyleciało bo który chciał to nogami się zaparł i dopłynął do celu
sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Biorąc pod uwagę zaczęcie @, to tak, ale co do samej owulki, to ja nigdy nie jej nie odczuwam... Nigdy nie mam bóli owulacyjnych, śluzu też jakoś od rana nie widzę, testy owu wychodzą negatywne... no i to pierwszy cykl w którym w ogóle mierzę temperaturę, chcę wiedzieć czy będzie jakikolwiek skok, bo może w ogóle mam cykle bezowulacyjne
W ostatnim miesiącu wg testów owulacyjnych miałam owu między 16 a 18 dniem cyklu, może w tym cyklu będzie to samo.27 lat, pierwsza fasolka
-
Zuza33 wrote:U mnie szybki miesiąc, więc już po owu. Doiłam go ile sił. Jak już pisałam aż kolana go bolały
Ja nasienie wylewam bo nie lubię z nim spać więc nie przeżywaj że ci wyleciało bo który chciał to nogami się zaparł i dopłynął do celu
U nas malutko plemników wiec kazdy jest na wage zlota wiec poswiece sie i potrzymam nogi w gorze. Po owulce to tez nie zostawiam w sobie nic bo nie lubie tego uczucia jak rano cos mokrego na majtkach....27 lat, pierwsza fasolka
-
Zuza33 wrote:U mnie szybki miesiąc, więc już po owu. Doiłam go ile sił. Jak już pisałam aż kolana go bolały
Ja nasienie wylewam bo nie lubię z nim spać więc nie przeżywaj że ci wyleciało bo który chciał to nogami się zaparł i dopłynął do celuZuza33 wrote:U mnie szybki miesiąc, więc już po owu. Doiłam go ile sił. Jak już pisałam aż kolana go bolały
U nas malutko plemników wiec kazdy jest na wage zlota wiec poswiece sie i potrzymam nogi w gorze. Po owulce to tez nie zostawiam w sobie nic bo nie lubie tego uczucia jak rano cos mokrego na majtkach....27 lat, pierwsza fasolka
-
1500 brawo my!
Effy, myszeczka89, Bluebell1984, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rozmawiałam właśnie z koordynatorem medycznym z kliniki, jestem umówiona na piątek na te wlewu z intralipidu a w poniedziałek monitoring w 12dc. Ciekawe czy cos tam urośnie wiecej niż zwykle od tego CLO
sheerah24, Bluebell1984, Mila123, InBlue, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość