Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
sheerah24 wrote:o Kuchcinka, i jak tam Grey? I zakupy?
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Grey super, robię sobie właśnie mała przerwę na kolacje i zaraz wracam do czytania
którą część teraz męczysz?
Ja teraz czytam tą książkę i jestem zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:46
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:którą część teraz męczysz?
Ja teraz czytam tą książkę i jestem zachwycona
-
sheerah24 wrote:Dobrze, że miałaś monitoring, przynajmniej wiesz jak to jest faktycznie u Ciebie, nie to co ja
Powiem Ci że i w środku jest u mnie Saharamyślałam, że olej z wiesiołka ciut pomoże, ale gdzie tam. Najwięcej śluzu miałam pod koniec okresu a im bliżej owulki tym znowu go mniej...
A śluz jednak jest potrzebny do zapłodnienia...
W akcie desperacji kupiłam sobie żel Conceive plus i mam nadzieję, że przed owulacją dojdzie do mnie pocztą bo inaczej marnie to widzę...sheerah24 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Podczytywałam Was cały dzień
Tasza gratuluje bety
Dziewczynki, którym beta wyszła negatywna i które dostały @ mocno tulę :*
Kuchcinka jak też muszę wrócić do Greya, bo kiedyś zaczęłam 2 część, ale nie doczytałam, a teraz muszę zacząć od początku. A i piękne paznokcie masz
Zuza Twój mąż to powinien czuć się jak święta krowa, skoro tak go wydoiłaśsheerah24, Tasza, Zuza33, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Ina! dopiero co obrazowo kilka stron temu streściłam Violi jak mi było podczas starań, start bet itd. Łatwo się mówi - wyluzować - nie dziwię Ci się,że szlag Cię bierze momentami. Wiem, ze Cię to nie pocieszy, ale ja z Kuchcinką 1,5r.z życiorysu ze staraniami. Z zc ego ja do nadal siedzę jeszcze jak na rozżarzonych węglach i przestępuję z nogi na nogę od bety do bety. Uda się. Zobaczysz. Te starania maja swój koniec tylko wyczekać go i nie wkurwić się po drodze jest niemożliwe
masz całkiem zdrowe objawy.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
19ina90 wrote:Slyszalam o nim i.pozytywne opinie czytałam. Kupiłas w butelce czy ampulkach? Myslalam o nim tylko drogi a ze na witaminy dla meza i badania wydaliśmy troche kasy to zel odszedl na bok. Jak Tobie sie uda to i ja zamowie. oby pomogl:)
Taki kupiłam
https://www.sklepstarania.pl/zel-conceive-plus-30-ml-tuba-p-6.html
Już wszelkich sposobów się łapię, żeby tylko się udałoWojcinka, Tasza lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Tasza to odnośnie czego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:22
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
sheerah24 wrote:Ha ha, no proszę, niby ludzie nie są przesądni ale w ten przesąd akurat wierzą
Dla mnie z kolei lepiej, muszę w końcu zapuścić włosy do długości ze ślubu, bo teraz są za krótkie. Zresztą mi krótkie nie pasują, ale Tobie już tak
Poważnie nikt Ci teraz nie zwróci uwagi, jak pływasz bez czepka?
Mnie chyba przerastają powoli te skoki temperatur i testy owu... myślałam, że to powinno się w miarę uzupełniać. No i w sumie jaką mam pewność, że w momencie skoku temperatury owulacja naprawdę wystąpiła? Tu nie ma żadnego haczyka, jak w przypadkub testów owulacyjnych - że nawet mimo pozytywnego wyniku nie ma gwarancji, że owulacja faktycznie wystąpiła? Jak tłumaczyłam to mojemu mężowi apropo testów owulacyjnych to patrzył na mnie z takim szokiem w oczach typu ,,Jezu, Kobieto, naprawdę to jest takie ważne?"
Jasne że wrzucę zdjęcie, ale czekam jeszcze na naszą minichoinkę
Jeszcze niecałe 2 tygodnie do Świąt... kiedy to zleciało?
Niestety nie ma pewności, lekarz mi tłumaczył ze można miec wszystkie objawy czyli skok temperatury, sluz szuka a pęcherzyk nie pęknie i owulacji nie będzie ;( tylko monitoring daje taka pewnosc ;(
X
Dziewczyny bardzo mi przykro, ze bety nie wyszły ;( jak nie ten to kolejny cykl
X
Tasza Tobie gratuluje co raz to grubszej kreski na teście
sheerah24 lubi tę wiadomość