Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim. Mnie od dwóch dni boli kolano takze kolejny objaw mam
a tak serio to chyba tez bierze mnie jakies przeziębienie gardło i ucho mnie bola mam nadzieje ze szybko minie. Natka 3 dni suuuperrr ja mam jeszcze 8
-
Lili91 wrote:Violcia ja tu jestem ciagle tylko nie zawsze mam czas napisać
Bardziej mnie interesuje co u was, bo u mnie to bez zmian praktycznie, czekam z utęsknieniem na pierwsze usg zeby na własne oczy sie przekonać ze tam rośnie ta moja fasolina
MyE bardzo dobre podejscie. Tak sie z Viola wyluzujecie w tym miesiącu ze swieta na pewno bedą superi potem starania przyjemniejsze
?
ja mam wstępnie wpisane na 29.XII ale postaram się to przyspieszyć, bo wyjeżdzam i w ogóle
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:01
MyE, Viola999, Tasza, Lili91, anq05, Martka10, InBlue, Ink@, Mila123, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Viola999 wrote:Kate meldować się w dwupaku?
AnQ jak się czujemy? Martynka już maluszek daje po żeberkach?
Natka kochanie te mdłości Cię zamęczą.. mam nadzieję, że niedługo przejdą kochana.. tulę mocno...
Effy czujemy coś?
Tasza nie no beta jak malowana:)
Coś przegapiłam???
A no fakt Zuza pierniki laski robiła.. i mi zdradziła, że robert je ch.. wycinałma chłop talent wam powiem idealne wyszły:)
Nic nie czujemy, oprócz tego, że bardzo mnie swędzi skóra i sikam, ale sikam bo piję a piję bo mam wysuszoną skórę więc, można powiedzieć, że nic
-
Effy pytałaś objawy - u mnie poza falowo nachodzącymi i odchodzącymi bólami podbrzusza - objawów chyba nie ma. Brzuch mam nieco większy niż zwykle miałam, ale to pewnie od codziennego wbijania się heparyną w niego no i encortonu. Boję się dalszego łykania estrogenów, ale jutro mam kontrolną wizytę to zapytam czy nie jest to już przypadkiem pora na odłożenie ich.
Tusia zrobiłam kasze kus - kus - jak na twoim zdj. Wyszła sucha - co dodajesz żeby miała inną konsystencje. Sam sok z pomidorów i to, co wytopił kurczak nie starczyło - wypiła i to.Effy lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:
Macie mojego grubaska, ktory wyglada jak na 6 miesiac ;d
Natka! Niedługo będzie taki duży, że będziesz musiała prawo jazdy robić na przyczepkę z przodu
No, piękny, no
ucałuj go tam od nasMy tu wszystkie ciocie już się doczekać nie możemy aż nam się we dwoje pokażecie
Tylko nie za szybko, oczywiście :*
Effy, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:
Macie mojego grubaska, ktory wyglada jak na 6 miesiac ;dNatka2 lubi tę wiadomość
według OM
Natka czekam na to Twoje usg wlasnie! Skoro do mojego jeszcze tak długo :p z objawów dalej cycki bolą i zgaga została. Ale na razie nie wymiotuje ani nic, czuje sie naprawde dobrz. Czasem mi sie niedobrze zrobi ale naprawde rzadko. Az juz sie zaczęłam zastanawiać czy wszystko dobrze. Ale szybko sobie wybiłam z głowy głupie myśli
Effy usg w Polsce mam 30.12 i nie mam jak przyspieszyć niestety. To juz bedzie prawie 11 tydzień.
Za to w piątek mam pierwsza wizytę tutaj ale nie spodziewam sie zbyt wielemoze mnie zważa Haha
Aniołek 29.12.16
-
Viola999 wrote:O jeju jak ładnie się okrąglutki robi..
Normalnie taki słodki..
Ciocia całuje fasoleczki:*ciężkie czasy jak Cię nie ma choć 1 dzień. A usprawiedliwienie też lewe byłoby, bo Grey Cię nie zajmuje
ani bieganie po clio ws staniku po domu
według OM
Lili91 wrote:Natka czekam na to Twoje usg wlasnie! Skoro do mojego jeszcze tak długo :p z objawów dalej cycki bolą i zgaga została. Ale na razie nie wymiotuje ani nic, czuje sie naprawde dobrz. Czasem mi sie niedobrze zrobi ale naprawde rzadko. Az juz sie zaczęłam zastanawiać czy wszystko dobrze. Ale szybko sobie wybiłam z głowy głupie myśli
Effy usg w Polsce mam 30.12 i nie mam jak przyspieszyć niestety. To juz bedzie prawie 11 tydzień.
Za to w piątek mam pierwsza wizytę tutaj ale nie spodziewam sie zbyt wielemoze mnie zważa Haha
Ale masz w sobie mnóstwo cierpliwości
Ale rozumiem, że to nie od Ciebie zależy i nic nie możesz zrobić.
No to na koniec roku będziemy się razem cieszyć z seduszek!!
-
Kaaarooolina89 wrote:Tasza mysle ze duuuzo wczesniej moedzy mną a Natka jest tydzien różnicy i ja u siebie jeszcze nic nie widzę a u Natki taki piękny okrąglutki brzusio
Natka2 lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny