Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka87 wrote:Hej
Ja leżę e szpitalu. Dostałam czopki zeby ruszyć krwawienie bo nic sie nie dzieje a na zabieg sie narazie nie zgodzę. Dlatego czekam do jutr a. czy ruszy.
I głowę leczę trochęStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Hej kochaniutkie, co słychać???
Ja właśnie w drodze na wizyte-dzis badania prenatalne. Wiem ze można na was liczyć to trzymajcie kciuki za udana wizytę, no i żeby lekarz mnie zbytnio nie skasowalwszystko będzie dobrze
-
Bianka87 wrote:Hej
Ja leżę e szpitalu. Dostałam czopki zeby ruszyć krwawienie bo nic sie nie dzieje a na zabieg sie narazie nie zgodzę. Dlatego czekam do jutr a. czy ruszy.
I głowę leczę trochę
Oczywiście nie mówię że to super rozwiązanie i nie zachęcam. Natomiast, nie jest to zło konieczne.
Trzymaj się!
Tasza lubi tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Mi jest ciągle niedobrze....;-/ ból gardła trochę ustąpił...najgorzej było w nocy i rano. Jutro mam wizytę...trochę mnie to stresuje...według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:58
Tasza lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Hej jakby coś ja miałam w sierpniu łyżeczkowanie i jestem znów w ciązy, drugi cykl starań. Jakbyś miała łyżeczkowanie, to byś mogła oddać materiał do badania histopatologicznego. Jak dla mnie to było bardzo ważne, bo wyszło, że miałam zapalenie śluzówki no i przez to kosmówki, gdzie za Chiny bym się nie domyśliła. Miałam jakieś tam plamienia przed ciążą i bóle, ale raz mówili, że opryszczka, raz żę hormony.
Oczywiście nie mówię że to super rozwiązanie i nie zachęcam. Natomiast, nie jest to zło konieczne.
Trzymaj się!według OM
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
Robili usg, zarodek maleńki zatrzymał sie chyba juz w piątym czy szóstym tyhodniu. Póki co mam pierwsza dawkę czopków i czekam. Do rana czekamy a jak nie to zabieg. Mowia mi ze moge sie od razu starać o następne. Zobaczymy .
A co do badań histo to kazali mi łapać skrzep jak wykeciEffy lubi tę wiadomość
-
Bianka87 wrote:Dzięki dziewczyny
Robili usg, zarodek maleńki zatrzymał sie chyba juz w piątym czy szóstym tyhodniu. Póki co mam pierwsza dawkę czopków i czekam. Do rana czekamy a jak nie to zabieg. Mowia mi ze moge sie od razu starać o następne. Zobaczymy .
A co do badań histo to kazali mi łapać skrzep jak wykeci
-
siostra miała zabieg w marcu 2015, ponownie zdecydowali sie na drugie w pazdzierniku 2015, teraz mała ma 4 miesiące, wiec trzymam kciuki by sie udalo jak najszybciej! -
A co do badań histo to kazali mi łapać skrzep jak wykeciwedług OM
Bianka trzymaj sie jestesmy z Toba i pisz do nas...
Natka fju fju jaki brzusio
Moj brzuszek w pierwszej ciazy zaczal sie pokazywac od 6-7 miesiaca ale z za to z dnia na dzien rosl i na koniec byl przeogromnyw tej ciazy od samego poczatku okraglutki jest.
Dzisiaj troche porzadkow porobilam i troszke prezentow popakowalam
-
Rośnie a zarodek się nie rozwija...
-
nick nieaktualny