Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymaj sie kochana ...Bianka87 wrote:Hej
Ja leżę e szpitalu. Dostałam czopki zeby ruszyć krwawienie bo nic sie nie dzieje a na zabieg sie narazie nie zgodzę. Dlatego czekam do jutr a. czy ruszy.
I głowę leczę trochęStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciukicaroline29 wrote:Hej kochaniutkie, co słychać???
Ja właśnie w drodze na wizyte-dzis badania prenatalne. Wiem ze można na was liczyć to trzymajcie kciuki za udana wizytę, no i żeby lekarz mnie zbytnio nie skasowal
wszystko będzie dobrze

-
Hej jakby coś ja miałam w sierpniu łyżeczkowanie i jestem znów w ciązy, drugi cykl starań. Jakbyś miała łyżeczkowanie, to byś mogła oddać materiał do badania histopatologicznego. Jak dla mnie to było bardzo ważne, bo wyszło, że miałam zapalenie śluzówki no i przez to kosmówki, gdzie za Chiny bym się nie domyśliła. Miałam jakieś tam plamienia przed ciążą i bóle, ale raz mówili, że opryszczka, raz żę hormony.Bianka87 wrote:Hej
Ja leżę e szpitalu. Dostałam czopki zeby ruszyć krwawienie bo nic sie nie dzieje a na zabieg sie narazie nie zgodzę. Dlatego czekam do jutr a. czy ruszy.
I głowę leczę trochę
Oczywiście nie mówię że to super rozwiązanie i nie zachęcam. Natomiast, nie jest to zło konieczne.
Trzymaj się!
Tasza lubi tę wiadomość

-
a jest szansa na zdj dla Nas ? Stella a serduszka już słuchałaś?stella_88 wrote:Mi jest ciągle niedobrze....;-/ ból gardła trochę ustąpił...najgorzej było w nocy i rano. Jutro mam wizytę...trochę mnie to stresuje...według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:58
Tasza lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
ja bałam się łyżeczkowania, że przydzielą mi kogoś nieumiejętnego kto mi blizn narobi i nie zgodziłam się. Wzięłam tylko leki. Jadłam tydz.i wszystko się super oczyszczało. Były m.in. przeciwzapalne, przeciwkrwotoczne, więc myślę, ze jak było jakieś zapalenie choćby małe to wytępiły je bo potem antybiotyk profilaktycznie jeszcze 7 kolejnych dni kontynuowałam żeby nic nie nawróciło gdyby coś przeoczyli w badaniu. Dzięki temu mogłam od razu starać się a po łyżeczkowaniu zalecają odczekać aż endometrium się odbuduje.Effy wrote:Hej jakby coś ja miałam w sierpniu łyżeczkowanie i jestem znów w ciązy, drugi cykl starań. Jakbyś miała łyżeczkowanie, to byś mogła oddać materiał do badania histopatologicznego. Jak dla mnie to było bardzo ważne, bo wyszło, że miałam zapalenie śluzówki no i przez to kosmówki, gdzie za Chiny bym się nie domyśliła. Miałam jakieś tam plamienia przed ciążą i bóle, ale raz mówili, że opryszczka, raz żę hormony.
Oczywiście nie mówię że to super rozwiązanie i nie zachęcam. Natomiast, nie jest to zło konieczne.
Trzymaj się!według OM

nick nieaktualnyDzięki dziewczyny

Robili usg, zarodek maleńki zatrzymał sie chyba juz w piątym czy szóstym tyhodniu. Póki co mam pierwsza dawkę czopków i czekam. Do rana czekamy a jak nie to zabieg. Mowia mi ze moge sie od razu starać o następne. Zobaczymy .
A co do badań histo to kazali mi łapać skrzep jak wykeci
Effy lubi tę wiadomość
-
No to jak mna tyle nieszczęscia przynajmniej takie dobre wieściBianka87 wrote:Dzięki dziewczyny

Robili usg, zarodek maleńki zatrzymał sie chyba juz w piątym czy szóstym tyhodniu. Póki co mam pierwsza dawkę czopków i czekam. Do rana czekamy a jak nie to zabieg. Mowia mi ze moge sie od razu starać o następne. Zobaczymy .

-
Bianka87 wrote:Dzięki dziewczyny

siostra miała zabieg w marcu 2015, ponownie zdecydowali sie na drugie w pazdzierniku 2015, teraz mała ma 4 miesiące, wiec trzymam kciuki by sie udalo jak najszybciej! -
Ja miałam badanie histo - oni tam Bianka jedno zdanie wrzucili po łacinie, więc nie zawiedź się jak i Was tak będzie. Za szerszy komplet zaśpiewali ponad 800zł i zdecydowaliśmy się na tą podstawę jednak.Bianka87 wrote:Dzięki dziewczyny

A co do badań histo to kazali mi łapać skrzep jak wykeciwedług OM

Bianka trzymaj sie jestesmy z Toba i pisz do nas...
Natka fju fju jaki brzusio
Moj brzuszek w pierwszej ciazy zaczal sie pokazywac od 6-7 miesiaca ale z za to z dnia na dzien rosl i na koniec byl przeogromny
w tej ciazy od samego poczatku okraglutki jest.
Dzisiaj troche porzadkow porobilam i troszke prezentow popakowalam

-
Ech więc tę betę to można o kant dupy potłuc.Bianka87 wrote:Dzięki dziewczyny

Rośnie a zarodek się nie rozwija...

-
nick nieaktualny