Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie...nie było mnie 40 minut (Chodakowska "ekstra figura") a tu takie nowości
Dziewczyny nie wiem skąd ale gdzies już słyszalam tzn pojawił się zwrot "zlinczowac" na tym forum i kur...nie wiem z kim mi sie kojarzy
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyChciałam was dziewczyny zapytać o testy ciazowe z alledrogo, ale widzę, że mamy gościa
Wiec kij z testami, bo już mnie się rączki zatrzęsły. Po pierwsze droga koleżanko pisz chociaż poprawnie, bo aż oczy bolą. Po drugie to musi być jakiś zwykły troll, bo przecież tu nie da rady mieć 2 kont. Próbowałam już, bo chciałam wyłudzić darmowe premiumAle cicho. No chyba, że koleżanka podkabluje skoro już taka serdeczna jest.
Więc nie karmić trolla i wątpię, że któraś tu naprawdę tak myśli :pTasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
No to, co? jutro w afekcie nowa play lista brzuszków mam?, ale teraz w negliżu, i to pełnym. Nie, że tam sam brzuch i to w lustrze nieodpucowanym na wysoki połysk naszej Natki
... lecimy po całości. Ktoś ma, czy nie wstawia.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Martynka1234 wrote:a pani test ma przygotowany?
Kurde jak przeczyta, to co Wam teraz napisałam to nici z niespodzianki, ale ryzyk fizykWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 21:37
Tasza, Effy, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:57
Martka10 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Tusia miala jakies ponetne zdjecia ciazowe, musimy od niej pomysly wyciagnac haha a lustro jutro umyje
Taaaak to zlinczowac tez mi sie kojarzy
Pucuj aż wylizane będzie jak dupa niemowlaka i w stringach brzuchol wrzucaj.Też zrobię.19ina90, Natka2 lubią tę wiadomość
według OM
myszeczka89 wrote:nawet 2, ale mężowi sprzedałam historyjkę, że testować to można najwcześniej tydzień po spodziewanym okresie bo nie wyjdzie test:P pytał, co to znaczy, że obok myszeczka89 jest 14.12 to mu powiedziałam, że wtedy mam dostać @
Kurde jak przeczyta, to co Wam teraz napisałam to nici z niespodzianki, ale ryzyk fizykmyszeczka89, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Effy. Piękna beta, gratulacje
Jeżeli chodzi o dwa wątki, to ja mam podobne zdanie jak Bluebell1984. Kiedyś ciężarówki mi przeszkadzały, bo zazdrościłam i źle znosiłam porażki. Dziś mam większą wiarę w to, że mi się prędzej czy później uda i wręcz ciekawi mnie jak to jest być w ciąży, więc chętnie czytam
Dziewczyny, po dwóch miesiącach doczekałam się dziś wizyty u GP po skierowania na badania hormonów i jestem mega zadowolona
Pobrali mi krew na profil hormonalny (tarczyca, FSH, progesteron), badanie na cukrzycę, nerki, ogólna morfologia (żeby wykluczyć anemię). Dostałam też patyczki, żebym sobie w domu sama wzięła wymaz na infekcje, w tym infekcje bakteryjne macicy oraz wymaz na choroby przenoszone drogą płciową. Jakie szczęście, że dziś akurat 8 dpo!
Lekarka od razu zapisała mnie do kliniki niepłodności i mam otrzymać list z zaproszeniem w ciągu 6 miesięcy. Jesteśmy na liście priorytetowej, bo ja mam skończone 35 lat a mój Tż 45
Tam będą badać m. in. AMH, USG, drożność jajowodów, a jak wszystko będzie ok to IVF a w międzyczasie inseminacja
Mój Tż wczoraj dostał skierowania na badanie nasienia, ale niestety dopiero jest umówiony na 23 lutego.
Mam dużą nadzieję, że ta wizyta w klinice nie będzie konieczna, że w ciągu tych 6 miesięcy damy radę sami. Liczę nawet na ten lub przyszły cykl, bo grudzień działa na mnie bardzo kojącoEffy, Mila123, Bluebell1984, Wojcinka, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
19ina90 wrote:Myszeczko ja wiem, no kur...już tyle razy nas oszukały idealne wykresy, tyle razy myślałayśmy ze z tego wykresu to coś będzie, aleeee.....nosz cholera Twój jest po prostu piękny...Jak z niego nic nie będzie to żebyście wiedziały że wrzuce swoje zdjęcie w negliżu (z instrukcji Taszy) choć brzucha nie mamwedług OM
19ina90 wrote:Myszeczko ja wiem, no kur...już tyle razy nas oszukały idealne wykresy, tyle razy myślałayśmy ze z tego wykresu to coś będzie, aleeee.....nosz cholera Twój jest po prostu piękny...Jak z niego nic nie będzie to żebyście wiedziały że wrzuce swoje zdjęcie w negliżu (z instrukcji Taszy) choć brzucha nie mam
Ja w idealne wykresy nie wierze, a moj wręcz za taki nie uważam.
-
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:poczekajcie na jakiś zjechany wykres (jak mój: spadek - skok- spadek - skok...)- te są prawidłowe prawdopodobnie. Ja miałam cudownie spieprzone temperatury.27 lat, pierwsza fasolka
-
MyE wrote:A zdjęcie ciąży spożywczej się liczy dziewczyny
? Bo jak tak to również z rana wrzucam :p
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
MyE wrote:A zdjęcie ciąży spożywczej się liczy dziewczyny
? Bo jak tak to również z rana wrzucam :p
dawaj jutro po obiedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 21:47