Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Shereah przepraszam jak zmieniłam nick dziękuję za przepis juz mam zapisane a tiramisu mmmm pycha ja kocham tiramisu na moje urodziny zrobię i zgrzesze ja robie takie typowe do pucharów mniami
Effy cudownie oj chodź niech no Cię wyciskam! <sciskambaaaardzomocno>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 20:52
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:57
Martka10 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Z wieloma z was pisze na pv i bardzo czesto tu na ogolnym.
A teraz zakladam nowe konto bo mnie zlinczuja co niektore.
Zeby nie bylo to nie tylko moje zdanie.
Ciezarowki my sie cieszymy ze wam soie udalo... ale kurwa... zbastujcie troche. To forum dla starajacych sie a wy uzadzacie sobie pogawedke na temat waszych ciaz przez caly dzien. Myslicvie ze nam sie to fajnie czyta? Extra ze u was spoko. Ale pomyslcie troche o drugiej stronie. -
Niefajnie wrote:Z wieloma z was pisze na pv i bardzo czesto tu na ogolnym.
Ciezarowki my sie cieszymy ze wam soie udalo... ale kurwa... zbastujcie troche. To forum dla starajacych sie a wy uzadzacie sobie pogawedke na temat waszych ciaz przez caly dzien. Myslicvie ze nam sie to fajnie czyta? Extra ze u was spoko. Ale pomyslcie troche o drugiej stronie.i wiem, że może troszkę trzeba zrobić miejsca dla starających się. Kuchcinka nam zgasła na przykład.
Tasza, sheerah24, Wojcinka, caroline29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciezarowki my sie cieszymy ze wam soie udalo... ale kurwa... zbastujcie troche. To forum dla starajacych sie a wy uzadzacie sobie pogawedke na temat waszych ciaz przez caly dzien. Myslicvie ze nam sie to fajnie czyta? Extra ze u was spoko. Ale pomyslcie troche o drugiej stronie.
?????????????naprawdę?!? no uwielbiam, jak ktoś wypowiada się anonimowo. Dlaczego nie otwarcie jak już? jeśli o mnie chodzi żeby było jasne to wszystkie wypowiedzi tych,co już w ciąży są zarówno, jak i przedtem były w dobrym stosunku, co do wszystkich innych wypowiedzi. Chyba, że jestem odosobniona w tej opinii to zwróćcie uwagę. Dopiero, co upominałyśmy się o Kate, a teraz ktoś takim wpisem?Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Ciezarowki my sie cieszymy ze wam soie udalo... ale kurwa... zbastujcie troche. To forum dla starajacych sie a wy uzadzacie sobie pogawedke na temat waszych ciaz przez caly dzien. Myslicvie ze nam sie to fajnie czyta? Extra ze u was spoko. Ale pomyslcie troche o drugiej stronie.
Halo koleżanko a czytałaś pierwszą stronę, punkt drugi????
Ale nie rozumiem czemu nie napisałaś ze swojego konta tylko założyłaś nowe.
Dziewczyny tu są od początku i nie ich wina czy nasza, że jednym się udaje szybciej drugim później.
Nie rozumiem Takich ludzi bo ja z tych co szczere do bólu
Jak nie interesuje mnie jakiś temat to się nie udzielam tak jak dziś naprzyklad.
Dodam swoje dwa grosze i Tyle.
Na co takie obelgi słać???
Ja się dowiem która to i wtedy miła nie będę.
Kurwa było tak podle to pisać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 21:14
Effy, Ink@, Bluebell1984, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Ja to np lubię czytać i oglądać jak komuś cos wychodzi a mi nie, bo czerpie pozytywna energię i zawsze mysle, temu sie udało to i mi sie uda. Przez całe poronienie i okres przerwy byłam zasypywana informacjami ciążowym od siostry oraz od przyjaciółki, ale rozumiem, że każdy jest inny i inaczej to przeżywa
i wiem, że może troszkę trzeba zrobić miejsca dla starających się. Kuchcinka nam zgasła na przykład.
Effy, Bluebell1984, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:hahahah sorry ale sie usmialam.
Po pierwsze miej odwage i sie ujawnij.
A po drugie nie wiem czy jestes nowa czy nbie ale jakis czas temu chcialysmy sobie zalozyc watek specjalnie dla nas, ciezarnych, zeby wlasnie tak wstawiac zdjecia, pisac o naszych odczuciach. Z tego co wiem to ten watek nadal tam jest, bo go nie usuwalam. Ja go zalozylam.
Trwala ogolnie dluga dyskusja tutaj na forum, gdzie wiekszosc, a moze i prawie wszyscy kazali nam tu zostac i pisac. Pytalysmy otwarcie czy to nikomu nie przeszkadza i chcialysmy zwyczajnie miec dwa watki - chcialysmy sie udzielac i na tym dla straajacych, zeby wspierac staraczki i na tym ciazowym. Ale decyzja zapadla ze mamy tu zostac, bez ograniaczania nas - w sensie ze mamy sie nie krepowac pisac tu o ciazy.
A teraz bardzo prosze zeby wszystkie ktorym to przeszkadza po prostu sie ujawnily i napisaly to wprost, nie ma problemu, przejdzeimy na inny watek. Teraz to sie dopiero wkurwilam i jeszcze jakies glupie przedszkolne zagrywki w zakladaniu nowego konta. Brawo za odwage.Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
Martynka1234 wrote:tutaj dla wszystkich nowych, zeby uwierzyli:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-z-grupy-starania-o-dziecko-2016-2017,11435.html
Nie wiem kto napisał tego posta czy nowa czy stara osoba ani nie wiedziałam też właśnie jakie były ustalenia, stad trochę tak żeby być po każdego stronie napisałam
-
Martynka1234 wrote:Mila, a jak Twoj synek, cieszy sie na brata?
Martka10 lubi tę wiadomość