Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy pamiętacie, ale od poniedziałku jestem na 2 tygodniowym urlopie
Wkurzył mnie mój ślubny już bo zrobił mu obiad jaki lubi najbardziej tj. shoarmei nawet upiekłam mu ciasto jakie lubi...a on kurza stopa jak wyszedł przed 6 rano do roboty tak do tej pory go nie ma..... koniec z niespodziankami
Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Moja mama ma czarne moj tata jasne blond i myśleli że będę ruda bo taki piegusek ze mnie był
No ale nie wyszło Heh27 lat, pierwsza fasolka
-
No drut po ojcu.. wszystko po ojcu... tylko synuś mamusi:) kocham z nim spać.. poki drut nie urósł
Effy piękna beta:* oddaj ze 20 tych swoich bunkcików;)
19ina90 kodzak łysy jest:) i powiem wam ze faktycznie jak zobaczył rudego zastanwił się czy jego ale jak mu matka pokazała jego foto jak był mały nie miał wątpliwościInk@, Martka10, Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:No drut po ojcu.. wszystko po ojcu... tylko synuś mamusi:) kocham z nim spać.. poki drut nie urósł
19ina90 kodzak łysy jest:) i powiem wam ze faktycznie jak zobaczył rudego zastanwił się czy jego ale jak mu matka pokazała jego foto jak był mały nie miał wątpliwościInk@, sheerah24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate wszystko z umiarem rob jak Natka mowi ja mialam termin na koniec grudnia a do Wigilii na pelnych obrotach i jak po kolacjach wrocilismy do domu to ledwo usiadlam i wody zaczely mi odchodzic. W Boze Narodzenie urodzilam(cc). Ale ja rzeczywiscie wtedy gdyby nie spory brzuch to nie odczuwalam zadnych dolegliwosci i robilam wszystko. Tylko poczulam 3 dni przed Wigilia ze to chyba zaraz nadejdzie porod bo brzuch widocznie i odczuwalnie opadl jak siedzialam to mi lezal na kolanach i duzy ucisk czulam. Takze ja przeczuwalam ze to lada dzien.
Caroline wspaniale wiesci bardzo sie ciesze ze wszystko wporzadkurosnijcie zdrowo
Effy no no beta faktycznie poszla w gore i to pieknie
Ja teraz z utesknieniem czekam na USG 3 trymestru mam 21 grudniaa co do samopoczucia to ja nie mam tyle sil co w pierwszej ciazy szybko sie mecze musze usiasc wyrownac oddech nogi mnie bola od chodzenia ( przytylam 10kg) wyprawke zostawilam na koniec ciazy ale nie ma co zwlekac dziewczyny wiem teraz po sobie ze nie dam rady pojechac na wieksze zakupy... musze to porozkladac na kilka dni a gdzie tam prasowanie pranie masakra przeliczylam sie troszku moj luby bedzie mi musial pomagac i pewnie siostra kochana.
Mamusia Ksawusia przykro mi z powodu siostry ale wiem co czulas moja siostra przeszla zabieg lyzeczkowania a 2-3 miesiace pozniej ciaze pozamaciczna i laparoskopie miala w czasie kiedy ja dowiedzialam sie o ciazy. Nie umialam sie cieszyc na poczatku balam sie i nie wiedzialam jak jej to powiedziec ona sie cieszy moim szczescie najbardziej na swiecie ale ja wiem ze jest jej bardzo ciezko. Bardzo Wam dziewczyny wspolczuje tego co przeszlyscie naprawdeEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:No drut po ojcu.. wszystko po ojcu... tylko synuś mamusi:) kocham z nim spać.. poki drut nie urósł
19ina90 kodzak łysy jest:) i powiem wam ze faktycznie jak zobaczył rudego zastanwił się czy jego ale jak mu matka pokazała jego foto jak był mały nie miał wątpliwości