Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Powiedz jej , że mnie też one dziwią
Niby mój ale jakbym go nie urodziła.. to ni chuja bym nie uwierzyła ze moje.. ja jestem czarniutka.. oprawa ciemna i ani kszty jadnego włosa ( oprocz paru siwych) a on nic a nic nie ma po mamusi takie rude mi dali na rece a teraz wybieliło sięJa jak byłam mała ( tak do około 5 roku życia) miałam blond włosy i to kręcone, a obecnie ciemne druty
Także jeszcze mogą mu ściemnieć
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Ma 8 zatem nie ma bata nie ściemnieją...;/
Martynka dawaj swoje prasowanie mam dwa kieliszki to i twoje uprasuję27 lat, pierwsza fasolka
-
Dziewczyny jade jeszcze do Ikea ale miałam nie wstawiać bo ileż można ale sie cieszę wiec sie dziele
Pracodawca mi kazał zrobić bete drugą jakby pod opieka lekarza z ramienia pracodawcy z racji tego mojego wypowiedzenia.
Wiec rano musiałam łyknąć Bętę.
W środę była 191 wiec liczyłam na 1500 ale i mniej przeciez mogło byc. A tu takie przyrosty
Weszłam przed chwila na ten oddział fioletowy pierwszy raz, tam taka zamuła, że tylko z Wami na tym forum mogę zostać
sheerah24, Zuza33, Ink@, Natka2, Martka10, Mila123, Annie1981, Wojcinka, kania901 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Dziewczyny jade jeszcze do Ikea ale miałam nie wstawiać bo ileż można ale sie cieszę wiec sie dziele
Pracodawca mi kazał zrobić bete drugą jakby pod opieka lekarza z ramienia pracodawcy z racji tego mojego wypowiedzenia.
Wiec rano musiałam łyknąć Bętę.
W środę była 191 wiec liczyłam na 1500 ale i mniej przeciez mogło byc. A tu takie przyrosty
Weszłam przed chwila na ten oddział fioletowy pierwszy raz, tam taka zamuła, że tylko z Wami na tym forum mogę zostać
pięknie rośnie, szybko jak u Taszy
oby tak dalej :*
Effy lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnycaroline29 - duży maluszek
KateA92 - nawet mój zaczął ją czytać
anq05 - o jeeej, no rzeczywiście balonik hihi ślicznyja na razie nie mam co wrzucać, chociaż jak się nawpierda***, to widać coś hehe
sheerah24 - mmm jak to pyyyysznie wygląda i jak drogo hehe
nana266 - to tak ja ja, też dwie wigilie muszę obskoczyć, tylko jeszcze nie wiem jak
Effy - cudowna beta :*
Mój mnie nazywa Ciążozaur xDsheerah24, Effy lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:caroline29 - duży maluszek
anq05 - o jeeej, no rzeczywiście balonik hihi ślicznyja na razie nie mam co wrzucać, chociaż jak się nawpierda***, to widać coś hehe
nana266 - to tak ja ja, też dwie wigilie muszę obskoczyć, tylko jeszcze nie wiem jak
Mój mnie nazywa Ciążozaur xD
<olaboga>Wojcinka lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:caroline29 - duży maluszek
Mój mnie nazywa Ciążozaur xD27 lat, pierwsza fasolka
-
sheerah24 wrote:Viola, może jeszcze mu włosy ściemnieją za parę lat, a przynajmniej choć na ciemny blond
a Twój mąż nie jest przypadkiem blondynem?
Kiedyś dziewczyny interesowałam się trochę tym, kiedy można urodzić rude dziecko i co dziwne, bardzo często zdarza się to kiedy nie ma takich genów w rodzinie, a matka jest ciemna, a ojciec blondyn. (np. u mojej znajomej nikt nie ma rudych włosów w rodzinie, ona ma włosy pomarańczowe. Jej matka ma czarne włosy, a ojciec jasny blondyn)
U moich znajomych dwa razy się to sprawdziło, innych przypadków nie znamsheerah24 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka