Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola
mi ovu wypada w wigilie/ bn i nie to zebym nie lubila seksu pod choinka przy kominku
ale akurat wtedy nocujemy u znajomych bo robimy grupowa wieczerze : D
Takze tego...
Prowadze natomiast plan seks co dwa dni. Co ma byc to bedzie.sheerah24 lubi tę wiadomość
Daniel
-
Hej laski!
miałam napisać wczoraj cos mądrego na temat tego trolla ale zanim doczytałam do końca to zasnęłam
ja uwazam ze to nie jest żadna z nas (twierdzenie ze pisze z wieloma z nas na priv mi sie wydało bardzo sztuczne). To raczej jakaś znudzona zazdrośnica i nie warto jej poświęcać wiecej uwagi
to forum juz dawno przestało byc typowym forum o staraniach a stało sie raczej grupa koleżanek, które dzieła sie ze soba wszystkim co sie u nich dzieje! I jesli komuś to nie odpowiada to wystarczy poszukać jakiegos innego miejsca dla siebie, proste.
Ja sie moja ciąża i ciesze i martwię, nie jestem w stanie tego ukrywać. Ale tak samo mnie cieszą i martwią wasze problemy, starania i wszytko inne. Wiec nigdzie sie stad nie ruszamczekam na tabelkę zgonów
No a ze spraw najważniejszych: myszeczka czy ty chcesz nas tutaj wykończyć nerwowo?! Pisz jak ten test kochana bo kciuki mi zaraz odpadną od trzymania, a bede ich potrzebowała zeby dziecko chociaż przewinąćmyszeczka89, Martka10, Wojcinka, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Viriki wrote:Viola
mi ovu wypada w wigilie/ bn i nie to zebym nie lubila seksu pod choinka przy kominku
ale akurat wtedy nocujemy u znajomych bo robimy grupowa wieczerze : D
Takze tego...
Prowadze natomiast plan seks co dwa dni. Co ma byc to bedzie. -
nick nieaktualnyEffy - hahaha dobra koleżanka
19ina90 - jak ja se zrobię zdjęcie startowe, to wyjdzie, że już u mnie z 6 miesiąć xD nie no wagę mam 53,5 przy wzroście 159, ale brzuszek trochę mamto tak jak ja zrobiłam ciasto swoje pierwsze udane, a oczywiście tylko ja jadłam ;/
Niefajnie - jakoś wszystkim ten wątek się podoba, tym, którzy tu są, jesteśmy jak rodzina hehe i to jest najlepsze miejsce ze wszystkich forach... nigdy tak długo nie byłam na innym jak tutaj i zostanę tu do końca życia nawet! o! :*** Tabelka zgonów jeszcze czeka hehe
Sorki dziewczynki, ale nie doczytałam kilka stron, bo o jedzeniu myślę, wstałam późno i teraz czas na śniadanko, a taka jestem głodna, że chyba klawiaturę bym zjadła nawetwięc idę do sklepu pewnie, bo w lodówce jak w jaskini
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Hej laski!
miałam napisać wczoraj cos mądrego na temat tego trolla ale zanim doczytałam do końca to zasnęłam
ja uwazam ze to nie jest żadna z nas (twierdzenie ze pisze z wieloma z nas na priv mi sie wydało bardzo sztuczne). To raczej jakaś znudzona zazdrośnica i nie warto jej poświęcać wiecej uwagi
to forum juz dawno przestało byc typowym forum o staraniach a stało sie raczej grupa koleżanek, które dzieła sie ze soba wszystkim co sie u nich dzieje! I jesli komuś to nie odpowiada to wystarczy poszukać jakiegos innego miejsca dla siebie, proste.
Ja sie moja ciąża i ciesze i martwię, nie jestem w stanie tego ukrywać. Ale tak samo mnie cieszą i martwią wasze problemy, starania i wszytko inne. Wiec nigdzie sie stad nie ruszamczekam na tabelkę zgonów
No a ze spraw najważniejszych: myszeczka czy ty chcesz nas tutaj wykończyć nerwowo?! Pisz jak ten test kochana bo kciuki mi zaraz odpadną od trzymania, a bede ich potrzebowała zeby dziecko chociaż przewinąćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 10:04
Wojcinka, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszeczka89 wrote:To Wy na mnie czekacie? A ja dopiero wstałam zaraz bede sikać
Haha a ta zdziwionapewnie ze czekamy, ja zaraz z pracy wylecę za siedzenie na telefonie
i będziecie sie musiały składać na pampersy
Trzymam kciuki!!!Martka10 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny