Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:56
-
.
KateA92, Ink@, MyE, InBlue, Paula24, Natka2, kania901 lubią tę wiadomość
-
.
-
Hej kobitki ja do pracy Kuchcinka trzymam kciuki by wszystko było ok z tymi wlewami
I nie martw się wśród niezaciazonych napewno ja będę więc spoko hi najgorsze to ten czas ze trzeba czekać do kolejnej @ i kolejny monitoring z miesiąc czekaj buuu miłego dnia Kate Ty jeszcze się wstrzymać z porodem:) na poswietach jeszcze będziesz mogła wiece smacznych rzeczy zjeść
bo porodzie podobno trzeba uważać na to co się je
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie dalej @ brak. 29.12 wizyta u endokrynologa skierowanie pilne. Lekarka do której wybrałam się z wynikami powiedziała że mam bardzo rozchwiane hormony i należy powtórzyć badania zaraz przed wizytą u endo gdyż mogą być zupełnie inne wyższe niższe lub takie same plus dodatkowo antyTPO i antyTG jakoś tak. Od razu uprzedzila mnie ze lekarz nie jest zbyt miły wręcz jest bardzo nie miły żebym się na to przygotowała natomiast jeśli chodzi o leczenie to jest bardzo konkretny. Moje problemy z miesiaczkami wynikają tylko i wyłącznie z tej tarczycy jest malutka więc nie wydziela tyle hormonow ile powinna stąd te moje problemy kazała mi się nie nastawiać na nic póki co trzeba się wziąć za cykle dopiero później za myślenie o ciąży bo co nagle to po diable. Życzę wam dziewczynki jak najlepiej obyscie wszystkie szybko zaszły w ciążę. Mnie tu raczej rzadko uswiadczycie że względu że mam mało wolnego czasu i często nie mam dostępu do neta dam znać co powie endo i jakie leczenie mi wdrozyl póki co denerwuje się ta wizyta jak ona przebiegnie i z czym będę musiała się zmierzyć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 06:44
-
nick nieaktualnyWitam
Coś strasznie mało dziś do nadrobienia miałam. Oj zawiodłam sięnu nu nu.
Kuchcinka już nie mogę się doczekać 2 kreseczek u Ciebie. W tym 15 cyklu już musi się udać. Jako że w tym miesiącu nawet nie myślę o zachodzeniu w ciąże, będę za Ciebie trzymać kciuki 2x bardziej. Dość już tych lekarzy! :*
PS. zarąbiaste majciochy
Romuś, ale słodziaki masz w domuMoja córka od razu zachwyciła się kotkiem
Martynka zmiotka i szufelka ekstra! Normalnie kradnę pomysł i kupuję młodej kuzynce, ona zawsze coś sprząta
Tusia ufam Ci i dziś lecę kupić ten piasek w ciemno. Jak się nie spodoba to sama będę się bawićTrzeba do tego dokupić jakieś foremki? Czy bez nich też daje radę?
Mamusia_Ksawusia kopara opadła. Sukienki piękne i już wiem gdzie będę ubierać córkę. Dziś muszę mężowi pokazać Twoją stonę jak tylko wstanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 07:22
Ink@, Wojcinka, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Okresu dalej nie dostałam chociaż wczoraj po południu zaczął mnie brzuch bolec i czekałam kiedy mnie zaleje. Cóż, do teraz nic niema wiec czekam. Czuje ze nic z tego nie bedzie, wiec mogłaby juz przyjść aby rozpocząć nowy cykl!
Cała nic śniła mi sie moja ciąża. Jak bardzo uważałam na początku na brzuch.
Dziewczyny, mój maz jak mu wczoraj powiedziałam ze nici z tego bo pobolewa mnie brzuch to podłamał sie...a kiedy po kąpieli zawołałam go i powiedziałam ze nie dostałam jeszcze nic to miał taki szczery uśmiech...
A co u Was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
ja już jutro mam wizytę następną i tym razem zabieram swojego, zwolni się z pracy wcześniej i razem pojedziemy, wreszcie zobaczy swoją fasolkę
tylko pewnie takie samo badanie będę miała, czyli ginekologiczne? kiedy przez brzuch się zacznie badać?
Mamusia_Ksawusia - śliczna sukienka! masz talent, masz tę moc
effy - zdrówka kochana :*
Kuchcinka - powodzenia
Dombrusia - doczekasz się i Ty bobaska! trzymam kciuki :*
Forumkowiczka - to może jednak @ nie przyjdzie już wcale hihi :* fajnie by było :*Effy, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:My używamy do zabawy foremki które mamy od ciastoliny. Ale są też zestawy z foremkami. Do tego można używać wszystkiego. Polecam Tobie przejść się do pepco jeżeli masz gdzieś w okolicy bo piasek kinetyczny tam kosztuje 20zl a gdzie indziej ok 50zl różnica w cenie jest a w wykonaniu żadnej nir widać
dwie różne firmy po prostu. Jak nie ma żadnych foremek to kupic możesz foremki do pierników
tez będzie się tym świetnie bawić ja kupiłam 6 foremek za 4zł tex w pepco
Ink@ no i żeby mi sie to nie powtórzyło więcej
Romek piesel fajowy koteł tez ładny choć jak wiesz ja kotów nie lubięno ale żeby było Ci miło jest fajny bo jest u Ciebie hihi
Dombrusia trzymam kciuki dobrze ze idziesz do endokrynologa . Nie ma co zwlekać. To ze jest niemiły przecierpisz ważne są efekty leczenia
U mnie chyba cykl bezowulacyjny może po lekach zwariowało wszystko. Oby tylko się nie wydłużyl tak jak Agnieszce do 40dni bo nie zdzierze znowu tego dopiero co wyregulowalam cykle do 32 dniowych
Tak jest! Never ever :*