Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:o jak dobrze wiedzieć
. Za miesiąc zjadę całe miasto w takim razie, nie dam się wykiwać
za 150-100 nie kupię.
x
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, jeśli chodzi o pęcherzyki...żeby nie było nastawiam eis na szczęśliwy styczeń...Ale łatwiej się żyje z chociaż z odrobiną nadzieiWojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:54
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Natka ja uwielbiam sałatkę krabowa :
Paluszki krabowe 1 opakowanie
16 jajek
Puszka kukurydzy
Może być trochę groszku choć nie każdy lubi
Szczypiorek
Sos tao tao słodko pikantny
Majooonez
Paluszki kroisz w 1 cm plastry, jajka ja przez takie sito przewalam i resztę dorzucam do michy nie potrzeba juz soli pieprzu tylko ten sos, więcej majonezu nie zaszkodzi
Albo zrób Śledziki np z czerwoną fasola i ogorkiem konserwowym.
Albo brokuł, jajka, kukurydza, trochę cebuli i majonez tez pyszotka tylko brokuł wcześniej trzeba ugotować ale tak żeby nie rozgotowacWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka wrote:A ja tam myśle ze on tez w końcu ruszy tylko tak samo jak u nas jeden jest po prostu bardziej aktywny od drugiego ale nie znaczy to ze ten drugi nigdy sie nie budzi
daj sobie kilka cykli stymulacji z CLO a jak nic z tego nie wyjdzie to rach ciach na in vitro i bedzie bobas
Powiedz mi jeszcze, miałaś jakies "skutki uboczne" po CLO?
No narazie będę brała i zobaczymy co wyjdzie. A co skutków ubocznych to zauważyłam, ze raz gorąco mi było a potem zimno takie napady miałam na początku nie skojarzylam ze to przez clo ale odkąd nie biorę już tego nie mamm a i czułam jeszcze jajniki jak pracują bardziej lewy ale prawy też. Poza tym nic innego nie zauważyłam
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
.
-
Tusia czekam z niecierpliwoscią na efekt końcowy
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martynka w trakcie to ja raczej pisać nie będę- mąż będzie że mną także przy nim pisać nie będę
on się wkurza zaraz jak za długo na tel siedze
super, że rodzisz z mężem , takie wydarzenie bardzo zbliża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny