Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula24 wrote:Witam was ponownie, w pracy myślałam że zgine śmiercią tragiczna. Tak mi słabo było w głowie się kręciło katar zalał, zgaga dopadła... Wróciłam do domu i jestem zdrowa, tylko lekko zmęczona ktoś coś? Bo ja już nie wiem czy mi się coś z głową dzieje czy organizm sobie jakieś jaja robi...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:25
Annie1981, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamusia_Ksawusia wrote:tzn nie wiem na 100% czy mam boleriozę ale przypuszam i to tak na 99% a dlaczego? bo zrobił mi się rumień w miejscu gdzie mnie w lipcu wgryzł kleszcz...
-
nick nieaktualnyMartka10 wrote:Nie za późno na taki rumień od kleszczowy?? Może to nie bolerioza, zrób wyniki, będziesz miała 100 % pewność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:38
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:P. S. Narazie pomalowane tylko boki i "deski pod dach" i ustawiony plotek
Dach zastanawiam się na jaki kolor pomalować. Czy na taki szary- grafit. Czy bardziej iść w burgund.
Maz dokupil mi dzisiaj trzy farby zielona burgund i szary/grafit
Tusia piękna szopka, zdolniacha z Ciebie. JA bym pomalowała burgundem, szary/grafitowy sprawi, ze będzie ciemna, nijaka i przygnębiająca, chyba, że taka ma byćNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja widziałam reportaż w tv, że boreliozę ciężko zdiagnozować jak się nie ma takiego podejrzenia. Dziewczyna się wypowiadała, że już na wszystko jej robili badania a w końcu skierowali do psychiatry, bo wszystkie były ok.
Jeżeli Ty wiesz w jakim kierunku badać to pewnie połowa sukcesu. Nie wiem jak jest z leczeniem, ale mam nadzieję, że szybko wykryta da się ładnie leczyć.
Ta dziewczyna z reportażu zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko, więc można
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
tak tak! nie mam zamiaru tego lekceważyć, zobaczyłam to w sobotę w kąpieli ale pomyślałam że coś mnie zwyczajnie ugryzło i zapomniałam o tym, dziś rano rzuciło mi się to w oczy i dopiero zacziłam że tam mnie w lipcu kleszcz ugryzł, teraz jest rumień, jutro wybieram sie do lekarza po skierowanie, ale badania zrobue we czwartek, nie mam mozliwosci urlopu w pracy
-
Mamusia_Ksawusia wrote:tak tak! nie mam zamiaru tego lekceważyć, zobaczyłam to w sobotę w kąpieli ale pomyślałam że coś mnie zwyczajnie ugryzło i zapomniałam o tym, dziś rano rzuciło mi się to w oczy i dopiero zacziłam że tam mnie w lipcu kleszcz ugryzł, teraz jest rumień, jutro wybieram sie do lekarza po skierowanie, ale badania zrobue we czwartek, nie mam mozliwosci urlopu w pracy
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Mojej mamie wyszło po kilku latach wiec może tak być.
Za pochwały dziękujęniedługo kolejne zdjęcie na wigilię będzie gotowa
Milej nocki kochane ja padam
Nigdy nie mialam bezpośrednio do czynienia z boleriozą, więc pytam.
Co prawda mój chrześniak i znajomy chorowali (teraz raz na rok przechodzą badania), ale u nich bardzo szybko się objawiło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny