Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże masz alergię na tą pracęPaula24 wrote:Witam was ponownie, w pracy myślałam że zgine śmiercią tragiczna. Tak mi słabo było w głowie się kręciło katar zalał, zgaga dopadła... Wróciłam do domu i jestem zdrowa, tylko lekko zmęczona ktoś coś? Bo ja już nie wiem czy mi się coś z głową dzieje czy organizm sobie jakieś jaja robi...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:25
Annie1981, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie za późno na taki rumień od kleszczowy?? Może to nie bolerioza, zrób wyniki, będziesz miała 100 % pewnośćMamusia_Ksawusia wrote:tzn nie wiem na 100% czy mam boleriozę ale przypuszam i to tak na 99% a dlaczego? bo zrobił mi się rumień w miejscu gdzie mnie w lipcu wgryzł kleszcz...
-
nick nieaktualnyNiestety, ale żadne badania na bolerioze nie dają 100% pewności. Sama musiałam takowe robić.Martka10 wrote:Nie za późno na taki rumień od kleszczowy?? Może to nie bolerioza, zrób wyniki, będziesz miała 100 % pewność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:38
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:P. S. Narazie pomalowane tylko boki i "deski pod dach" i ustawiony plotek

Dach zastanawiam się na jaki kolor pomalować. Czy na taki szary- grafit. Czy bardziej iść w burgund.
Maz dokupil mi dzisiaj trzy farby zielona burgund i szary/grafit
Tusia piękna szopka, zdolniacha z Ciebie. JA bym pomalowała burgundem, szary/grafitowy sprawi, ze będzie ciemna, nijaka i przygnębiająca, chyba, że taka ma być
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja widziałam reportaż w tv, że boreliozę ciężko zdiagnozować jak się nie ma takiego podejrzenia. Dziewczyna się wypowiadała, że już na wszystko jej robili badania a w końcu skierowali do psychiatry, bo wszystkie były ok.
Jeżeli Ty wiesz w jakim kierunku badać to pewnie połowa sukcesu. Nie wiem jak jest z leczeniem, ale mam nadzieję, że szybko wykryta da się ładnie leczyć.
Ta dziewczyna z reportażu zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko, więc można

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
tak tak! nie mam zamiaru tego lekceważyć, zobaczyłam to w sobotę w kąpieli ale pomyślałam że coś mnie zwyczajnie ugryzło i zapomniałam o tym, dziś rano rzuciło mi się to w oczy i dopiero zacziłam że tam mnie w lipcu kleszcz ugryzł, teraz jest rumień, jutro wybieram sie do lekarza po skierowanie, ale badania zrobue we czwartek, nie mam mozliwosci urlopu w pracy
-
Ja trzymam kciuki by to jednak nie było to. :*:*Mamusia_Ksawusia wrote:tak tak! nie mam zamiaru tego lekceważyć, zobaczyłam to w sobotę w kąpieli ale pomyślałam że coś mnie zwyczajnie ugryzło i zapomniałam o tym, dziś rano rzuciło mi się to w oczy i dopiero zacziłam że tam mnie w lipcu kleszcz ugryzł, teraz jest rumień, jutro wybieram sie do lekarza po skierowanie, ale badania zrobue we czwartek, nie mam mozliwosci urlopu w pracy

-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Mojej mamie wyszło po kilku latach wiec może tak być.
Za pochwały dziękuję
niedługo kolejne zdjęcie na wigilię będzie gotowa 
Milej nocki kochane ja padam
Nigdy nie mialam bezpośrednio do czynienia z boleriozą, więc pytam.
Co prawda mój chrześniak i znajomy chorowali (teraz raz na rok przechodzą badania), ale u nich bardzo szybko się objawiło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny