Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Przepraszam, że się nie odzywałam, wróciłam późno do domu, tak samo mój CHŁOPAK jeszcze (NIE MĄŻ) hehe
i położyłam się spać, byliśmy razem na wizycie, tak był zaciekawiony hehe, zwłaszcza jak wyszłam z gołą dupą haha, a okazało się, że to już badanie przez brzuch będzie hahaha xD no bo myślałam, że jeszcze za wcześnie na takie badanie i się rozebrałam, bo jeszcze do tego lekarz pospieszał trochę, bo miał sporo pacjentów i powiedział: szybko szybko, i ja się wtedy szybko rozebrałam hehe i teraz mój chłopak się śmieje z tego i mówi do mnie: szybko szybko, tzn żebym się rozebrała haha) xD
Wszystko ok jest z dzidzią, serduszko pracujeno teraz to już oficjalnie płód, nie zarodek, już bardziej kształtny hihi, ale mam wrażenie, że się do nas pupą odkręcił, tak na tym zdjęciu widzę haha
6 grudnia warzyłam 53,5 a wczoraj 54,2, a myślałam, że schudłam ;p wysyłam zdjątko mojej dzidzi
następną wizytę mam na 13 stycznia, to będzie USG prenatalne
Mamusia_Ksawusia - pamiętaj, że dzidzia jest najważniejsza, jeśli będziesz musiała odłożyć starania na jakiś czas, to po prostu tak musi być, dla bezpieczeństwa Twojego i dzidziw ciążę zajdziesz na pewno :* tylko zrób dokładne badania
szygas - hehe to co odwalałeś, że się żona nie odzywa?
kania901, nana266, MyE, Mila123, Natka2, myszeczka89, Wojcinka, Annie1981, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Hej hej!!!
Mila, Kate jak nastroje przed wizyta??
Martynka sto lat!!!! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pamiętaj o swoich życzeniacho której masz wizyte?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Czytam nowe wiadomości o zamachu.
"Polski kierowca żył w chwili zamachu. Chwycił za kierownicę, by ocalić ludzi" Aż mnie ciarki przeszły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey. Ja tylko na chwilkę, u nas wszystko w porządku. Szkoda ze Moni sie nie odzywa
Nana cierpliwość wypioty napewno przejdą juz niedługo jak poczujesz ruchy
Martynka wszystkiego najlepszego
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Powiem Ci, że mnie to strasznie wstrząsneło.. niewinny człowiek... chciał tylko coś zjeść.. a tu bach taka tragedia..
Nawet nie wiem co Ci Violu odpisać, bo brakuje mi słów i co napiszę to kasuję, bo chyba nic nie jest w stanie opisać tego co się wydarzyło.
Kuźwa siedzę i normalnie płaczę. Ja. Obca osoba. A co ma powiedzieć żona? Rodzina?
-
nana266 wrote:Caroline co u Ciebie?
mieszkanie posprzątane, choinka ubrana, zaraz wstawiam świąteczny bigos, jutro dzien pieczenia cias a w puatek podszykuje sobie salatki
Martka10 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Melduję że obecna ale zarobiona po łokcie
Nie zhadniecie kto mnie dziś odwiedził.
Świeża, ujmująca, taka prawdziwa, indywidualna, jedyna w swoim rodzaju, przyjaciółka na dobre i na złe, prawdziwa uwodzicielka a zarazem tajemnicza i przychodząca z nienacka suka??? ....... -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Melduję że obecna ale zarobiona po łokcie
Nie zhadniecie kto mnie dziś odwiedził.
Świeża, ujmująca, taka prawdziwa, indywidualna, jedyna w swoim rodzaju, przyjaciółka na dobre i na złe, prawdziwa uwodzicielka a zarazem tajemnicza i przychodząca z nienacka suka??? .......
Spróbuj trochę do niej poprzeklinać. Może się obrazi i sobie pójdzieZuza33 lubi tę wiadomość