Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Wiecie co milo tak miec was tutaj wirtualnie hihi
Na studia do pracy magisterskiej musze zrobic ankiete o zachowaniach konsumenta. Beda to pytania zamkniete , ankieta anonimowa. Pytania w stylu "kobieta, mezczyzna" "czy marka ma dla was znaczenie" "czy zwracacie uwage na cene" itp. Bedzie to ankieta internetowa, w sensie klika sie w link i jest, pytan bedzie okoll 20, mysle, ze wypelnienie jej to kwestia paru minut. Mam nadzieje, ze moge na was liczyc (ale to dopiero w lutym) bo musze zebrac z 200 osobankieta bedzie w jezyku polskim
Jakbyscie daly rade mi pomoc to bylabym baaaardzo wdziecznaMartynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate moja znajoma ze szpitala opowiadała, że poszła właśnie na wizytę, rozkłada nogi lekarz ją bada i z krzykiem do niej, że co Pani tu robi! Przecież Pani rodzi!
A ona biedna, wystraszona nic nie czuła. Szybciorem ją wieźli do szpitala wieźliNatka2, KateA92, nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:51
nana266, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:Kate moja znajoma ze szpitala opowiadała, że poszła właśnie na wizytę, rozkłada nogi lekarz ją bada i z krzykiem do niej, że co Pani tu robi! Przecież Pani rodzi!
A ona biedna, wystraszona nic nie czuła. Szybciorem ją wieźli do szpitala wieźliWojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Baaardzo sympatycznie było
Mieli do nas przyjść nasi przyjaciele - 2 pary z czego jedna z dzieckiem. Niestety ta para bez dziecka nie peszyła bo moja przyjaciółka miała awarie zęba i wyładowała wieczorem na fotelu u dentysty. Przyszła wiec tylko ta para z dzieckiem ale i tak było swietnie
wymieniliśmy sie prezentcikami. śmiesznie sie złożyło bo kupiliśmy sobie na wzajem zestawy kubków
hehe
Ja dostałam tez wczoraj prezent od męża ❤❤❤ nie wytrzymał i wręczył mi boski, piękny wspanialy zegarekjestem bardzo zadowolona
muszę dzisiaj tylko pojechać do apartu skrócić bransoletkę bo oczywiście zegarek jest duzo za duży na mnie
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Dziwny lekarz co on kurwa porodu nie widział.. niech by odbierał tosz za wizytę mu pewnie zapłaciła:)
No wiesz, w gabinecie ginekologicznym w razie komplikacji raczej by jej cc nie zrobiłChyba, że na żywca by ją tam nożyczkami do papieru ciachnął
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
nana266, Natka2, Effy, kania901, Zuza33, Mila123, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:MyE ja to chyba nie tyle co wystraszona co zdziwiona, zszokowana bym była haha bo dziś czuje się bardzo dobrze, skurczy też za często nie ma także moim zdaniem dziś na pewno nie urodze
ale historia jak z filmu swoją drogą
życie to dopiero scenariusze pisze !
Kuchcinka to Ty się z mężem dopiero w drugi dzień świąt zobaczysz ? Lipa trochę, co ? czy już się przyzwyczailas jako żona strażaka?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:MyE ja to chyba nie tyle co wystraszona co zdziwiona, zszokowana bym była haha bo dziś czuje się bardzo dobrze, skurczy też za często nie ma także moim zdaniem dziś na pewno nie urodze
ale historia jak z filmu swoją drogą
życie to dopiero scenariusze pisze !
A widomo jak to jest może trochę nawet podkoloryzowaneTo wie już tylko lekarz i dziewczyna, która mi to opowiadała.
-
.
-
nick nieaktualny