Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyW koncu Was nadrobiłam
Monia super, że się odezwałaś, pisz szybko co u Ciebie, brzuszek śliczny
Kate - Fabianek to już duży chlopak, jeszcze chwilke i bedzie z Wami
Ona super, że fasol rośnie, spokojnej ciąży
Martynka z ankietą także pomogę
Natka pogody nie zazdroszczę, sama mam podobną
Straszna na forum epidemia, dziewczyny zdrowiejcie szybko
Pierwszy raz... no cóż bez fajerwerków, ale kolejne o niebo lepsze
Jutro syn ma kolację świąteczną w szkole, a dzisiaj muszę się wybrać jeszcze na zakupy, do sklepu z polskimi artykułami, byłam tam dzisiaj, ale dopiero po 15 mieli mieć dostawę, więc zastałam puste półki.
Kuchcinka zegarek śliczny, co kupiłaś mężowi (chyba umknęła mi ta informacja). Mieszkanie macie śliczne, klimatyczne.
Zuza wykop niechcianego gościa, to nie czas na takie odwiedziny -
Bluebell no niestety takie rzeczy będą sie chyba dzialy coraz częściej
teraz juz nie trzeba zorganizowanej grupy wystarczy jeden oszołom i pomysły tez maja coraz gorsze.
U męża na pewno wszystko w porządku
Musisz z Kuchcinką sie umówić ona tez bez mężaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi sie ekranizacja Graya podobala
Nie czytalam jednak ksiazki to nie mam porownania, ale ksiazki przewaznie lepsze
Poszlismy do kina na Walentynki, wczesniej romantyczna kolacja. Film mial fajny klimat, chociaz momentami przydlugi. Bardzo milo jednak wspominam te Walentynki i atmosfere
Ja wlasnie wracam z pracy. Wzielam kilka dni urlopu, wiec juz mam wolne. Klade sie dzis do lozka, zeby dojsc do siebie i byc w stanie przygotowac swieta.anq05 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
hej hej hej! a więc tak, poleciałam od razu po pracy do lekarza (nie swojego ale w mojej przychodni) babka do 17:30 pracuje (choć na drzwiach pisze że do 18:00), pytam czy mnie przyjmie a ta że nie, po czym mówię że bardzo proszę, że podejrzewam boreliozę a ta że nie ma takich uprawnień, dopiero jak jej powiedziałam że mam podejrzenie o ciąży to łaskawie ruszyła dupę i spoglądneła na nogę, powiedziała że jej to nie wygląda na borelioze i kazala w piatek isc do swojego lekarza, taki to nasz cudny kraj! chuj im w dupy, jutro rano ide na badania, zrobie te borelioze i przy okazji ogolne badania moczu i krwi,
-
KateA92 wrote:Nana spokojnie, już kończysz 18tc ! jeszcze trochę i się wyjaśni z tym łożyskiem
ja jestem naprawdę dobrej myśli, mam dobre przeczucia
a zobaczysz, że jak minie szybko 20tc to potem nawet się nie obejrzysz a już 30 będzie hehe
co do pierwszego razu to ja też nie pamiętam, abym krwawila - było czysciutko. mnie się wydaje, że to chyba dużo zależy od tego jak partner jest delikatny - jak pcha na chama agresywnie to i o podrażnienie łatwiej i krew -
No hej Kate kawal chlopa z tego Fabiana
ja wlasnie wrocilam moj maly wazy 1800gr i wszystko wporzadku z nim takze kamien z serca niestety nie mam zdjecia 4d bo maly jedyne co chcial pokazac to pupa i sisior i ciagle wystawial az ciezko bylo go pomierzyc
a buzia cala w pepowinie jedynie bylo nosek w srodku widac na koniec pokazal ok kciukiem i to chyba tyle teraz kolejna wizyta 10 stycznia juz z moja prowadzaca moze ustalimy termin cc chcialabym bynajmniej a jak nie to dopiero podkoniec stycznia lub na poczatku lutego narazie wiem ze 2 tydzien lutego bedzie operacja.
Monia wreszcie sie odwzwalas piekny brzusio
Karooolina jeszcze ty zdaj relacje z wizyty czekamynana266, Annie1981, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
Hej jestem i ja z dzidziusiem wszystko ok
dopiero jade do domu. Zdjęcie dostałam takie brzydkie ze nic na nim nie widac ale za tydzień mam wizytę u swojego gin to może będzie lepsze
Mamusia_Ksawusia, Mila123, Natka2, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość