Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:U mnie Klient, zaczęło się od czekoladek w dzień kobiet. Pomyślałam miły Pan i podziękowałam w imieniu wszystkich dziewczyn...Później zauważyłam, że zatrzymuje na mnie wzrok jak przychodzi. Więc zaczęłam go unikać.
Za jakiś czas dostałam od niego 2 bilety na koncert (a to już spory wydatek). (uprzedzam pytanie, poszłam z mężem) Niestety utwierdził mnie w przekonaniu, że jednak obojętna nie jestem.
Teraz był w Mikołajki ale system nam padł więc, nic nie załatwiał...Koleżanka odesłała go z kwitkiem, chociaż on nalegał że swoją sprawę chce załatwić u mnie. Więc przyszedł wczoraj i znów czekoladki dostałam niby pod choinkę.
Najśmieszniejsze jest to, ze on nic nie mówi...mi głupio zagadywać.
Z dziewczynami zastanawiamy się co robi w życiu...ja myślę że jest bibliotekarzem, jedna z koleżanek obstawia ze księdzem
Olciaa może jest pefofilem ty tak młodo wyglądasz
A tak na poważnie też mam takiego Pana u nas w sklepie. Niby nic nie mówi ale jak wchodzi to mi język do gardła podchodzi.
Tak jak Bluebell pisała, fajne uczucie jak wiesz, że jeszcze ktoś zwraca na ciebie uwagęzawsze to jakiś sygnał, że stara nie jestem
Bluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Mam w pracy
na szczęście koleś jest w miarę ogarnięty i pewnych granic nie przekracza, a mi to się nawet podoba, że mam jeszcze to coś, co zatrzymuje czyiś wzrok na dłużej
A u Ciebie kto to jest?
ja to wstydliwa jestem ,krepujace by to bylo za bardzo dla mnie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:46
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:21
Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.