Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:AMH (Anti-Mullerian Hormon) 3.31 ng/ml K(31-35) 0.07 - 7.35 ng/ml
mediana: 1.88 ng/ml
Kuchcinka rozumiesz coś?gratulacje nie świadczy o żadnych nieprawidłowościach
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:45
-
Jestem po wizycie i faktycznie niewiele się dowiedziałam. Zrobił mi USG i jest pęcherzyk ciążowy, w obrazie USG na razie nie widział żadnych nieprawidłowości, ale jak sam stwierdził to za wcześnie i dopiero za tydzień będzie wiedział na 100%, ale po wyniku HCG twierdzi, że może, ale nie musi być to ciąża pozamaciczna. Mam powtórzyć betę w niedzielę i od razu do niego zadzwonić normalnie w Boże Narodzenie
Jeszcze powiedział, że jak nie ma bólów brzucha i krwawienia to najważniejszeLuteiny nie dostałam.
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Jestem po wizycie i faktycznie niewiele się dowiedziałam. Zrobił mi USG i jest pęcherzyk ciążowy, w obrazie USG na razie nie widział żadnych nieprawidłowości, ale jak sam stwierdził to za wcześnie i dopiero za tydzień będzie wiedział na 100%, ale po wyniku HCG twierdzi, że może, ale nie musi być to ciąża pozamaciczna. Mam powtórzyć betę w niedzielę i od razu do niego zadzwonić normalnie w Boże Narodzenie
Jeszcze powiedział, że jak nie ma bólów brzucha i krwawienia to najważniejszeLuteiny nie dostałam.
-
Effy wrote:Jest pęcherzyk ciążowy i ciąża pozamaciczna ?
-
myszeczka89 wrote:na razie on nie widzi ciąży pozamacicznej, ale mówi, że to za wcześnie. i widzi pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte no tak powiedział, kurde mam nadzieje, że go dobrze zrozumiałam w tych nerwach
A karteczki z opisem badania, zdjęcia z usg nie dał ?
Jak jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe to bardzo dobrze i raczej przy tak małej becie nie ma mowy o dwóch pęcherzykach - w sensie że drugi w jajowodzie.coś biadoli trzy po trzy
-
Effy wrote:A karteczki z opisem badania, zdjęcia z usg nie dał ?
Jak jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe to bardzo dobrze i raczej przy tak małej becie nie ma mowy o dwóch pęcherzykach - w sensie że drugi w jajowodzie.coś biadoli trzy po trzy
nana266 lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:no właśnie nic nie dostałam, ani zdjęcia ani wyników, ale na bank mówił o pęcherzyku i ciałku żółtym, w sumie wizytę odebralam tak, ze gdyby nie wynik dzisiejszej bety to nie byloby powodu do niepokoju, więc jestem dobrej mysli