Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:13
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wszyscy maja Violę mam i ja!
Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:45
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
A tak Apropo świąt i miłości świątecznej.... Moja teściowa jest pojebana. Właśnie do mnie zadzwoniła, że jutro ich w domu nie będzie bo idą do brata mojego męża na Wigilię i możemy przyjść w innym terminie. Mój nie jest synem jej męża....
Kurwa co za jebnieta rodzina. Na jednym osiedlu mieszkają i brat brata na Wigilię nie zaprosił...
Ja oczywiście leje na to ciepłym moczem ale widzę że mój zmartwiony... On chyba wczoraj już wiedział o tym i nic nie mówił bo tak sobie pomyślałam, że nie nachlał się wczoraj z powodu karpia....
Pójdę z nim do mojej mamusi ona go traktuje jak syna to może mu się humor poprawi....
No z każdej strony jakieś newsy.. -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Zuza33 wrote:A tak Apropo świąt i miłości świątecznej.... Moja teściowa jest pojebana. Właśnie do mnie zadzwoniła, że jutro ich w domu nie będzie bo idą do brata mojego męża na Wigilię i możemy przyjść w innym terminie. Mój nie jest synem jej męża....
Kurwa co za jebnieta rodzina. Na jednym osiedlu mieszkają i brat brata na Wigilię nie zaprosił...
Ja oczywiście leje na to ciepłym moczem ale widzę że mój zmartwiony... On chyba wczoraj już wiedział o tym i nic nie mówił bo tak sobie pomyślałam, że nie nachlał się wczoraj z powodu karpia....
Pójdę z nim do mojej mamusi ona go traktuje jak syna to może mu się humor poprawi....
No z każdej strony jakieś newsy..
No i oczywiście nie z jego winy ...
Rodzina...
Ale mam wrażenie że teraz ludzie są sobie bardziej bliscy i ja z moim rodzeństwem takim prawdziwym jak i ciotecznym tak blisko sie trzymamy, że nic to nie popsuje każdy juz jest dorosły ma swoje sprawy, a jesteśmy codziennie ! w kontakcie.
A moi rodzice oboje to maja słabe realacje ze swoimi rodzinami i mam wrażenie że to kwestia czasów. Może nam jest łatwiej bo mamy fejsa itd a trzydzieści lat temu to nawet komórek nie było. Może i tak
-
KateA92 wrote:Kuchcinka a jednak święta uratowane
fajnie, że uda Ci się z braćmi spotkać
Zuza ehhhh no rodziny się nie wybiera... przykre to, ale siła niczego się nie wskora. Mój ojciec to nawet mojego męża nie zna także kto jak kto ale ja znam już takie "więzy rodzinne"
szygas... przykro minie taki miał być prezent na Gwiazdkę
po tylu latach przywykłem -
Ja dziś większość dnia w kuchni, więc nie mam szans Was nadrobić. Jutro pewnie będzie jeszcze gorzej.
Oprócz przygotowań do świąt to dziś wysterylizowaliśmy kotkę. Pierwszy raz to robiłam w UK i nie jestem zadowolona. Biedactwo ma pół brzucha rozcięte a w Polsce robią tylko 1 cm nacięcie. Nie mogę patrzeć na nią bo mi się serce kraje, ale jakoś musimy to przeżyć i z dnia na dzień powinno być lepiej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:41
Natka2, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Heeej! Ja miałam dzis zalatany dzien. Nie dalam rady nic napisać. Wylądowałam jeszcze u lekarza ale na szczęście zebralam tylko porzadny OPR za panikę i wszystko ok. Potem reszta dnia w kuchni i dopiero co się ogarnelam.
Dziewczynki i Romku! Nie wiem czy jutro uda mi sie wpasc przed Wigilia ale w razie gdyby nie to juz dzis chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych, szczesliwych Swiat!!!!
A teraz lecę spać bo padam z nóg. Paaa.
Ps. Kuchcinka ja tez czekam na bliźniaki,
Effy wspaniale ze serduszko bije.
Kate co za kolega, i te częstsze skurcze to może i z nerwow?
Zuza tort eeekstra
Natka i Martynka jak ja Was zobaczyłam w tych ciuszkach to myślałam ze pekne ze smiechu- rosnijcie w sile
A teraz juz naprawde idę spac)
Natka2, Effy lubią tę wiadomość
-
Dopiero skończyłam ledwo żyje z jutro znowu, co prawda trochę mniej roboty.Zuza piękna choinka stroik i ciacho
Natka bluzka też ładna
Kate ten znajomy to jakiś idiota totalny jak tam można. Ja niestety meza nie wymeczylam bo padł biedny trudno ja też już ledwo żyje idę spać dobranoc
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻyczę Wam wszystkim, żebyście najbliższe dni spędzili z ludźmi, którzy są Wam bliscy i których kochacie, a nie z tymi, z którymi wypada. Życie jest za krótkie, by spędzać je z kimś, kto dobrze traktuje Was tylko od święta.
Wesołych Świąt.Zuza33, InBlue, Bluebell1984, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość