Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:36
Ink@ lubi tę wiadomość
-
O Kuchcinka dokladnie!
Ja teraz wprowadzilam polityke seksu co drugi ew trzeci dzien. Niezaleznie od fazy cyklu. Teraz juz jestem po owu ba dodatek przeziebiona i lecze sie ba candide a i tak meza swiatecznie przydybalam ;(
Kurde moj mi potrafil powiedziec ze ja chce tylko jego sperme. Rozumiem, ze dla nich to tez wazne czuc sie mezczyzna a nie tylko reproduktoremWojcinka lubi tę wiadomość
Daniel
-
.
Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Lisa Gratuluję
Kuchcinka do twoich słów nic dodać nic ująć
Ja też staram się dawać z siebie wszystko co by mąż był zadowolony przed owu i po owu
Chciałam sprostowac... Dzwonili dziś do mnie z ośrodka zdrowia, że 20 zł muszę dopłacić do badania. Strasznie się wściekłam i nie dlatego że nie mam czy coś tylko kurde trzy razy przed badaniem mówili mi że 80 a dziś karteczka i telefon ze trzeba dopłacić... PARANOJA!!!
Mąż mnie dziś wkurzył bo zaprosił mnie na sylwestra i muszę na szybko sukienkę kupić. Znając życie nic mi się nie będzie podobałoWojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Zuza a to zły mąż, jak śmiał zaprosić Cię na sylwestra
Wpadaj do mnie, ja mam milion sukienek, pożyczę Ci jakaś
Dobry mąż, ale coś on za dobry ostatnio
Zaraz będę
Chciałam pożyczyć coś od znajomych ale stwierdziłam że ubierają się jak stare baby. Wszystko czarne.
Ja mam pełno sukienek w szafie ale idę tam gdzie moje wszystkie sukienki już byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:23
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:28
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:28
Ink@, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Martynka, Kania, Ina, Forumkowiczka, Viola, Dombrusia gdzie się podziewacie??
dawno Was nie bylo
-
Szukam właśnie na Allegro testów ciążowych, patrzcie na to:
http://allegro.pl/pozytywny-test-ciazowy-wspomagacz-negocjacji-i6658691946.html
kuźwa i ten opis "do negocjacji z partnerem" Hahaha
szygas, Ink@, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martynka, Kania, Ina, Forumkowiczka, Viola, Dombrusia gdzie się podziewacie??
dawno Was nie bylo
Jestem jestem mało się udzielam ale czytam co u was moje kochaneczekam z niecierpliwością na wizytę u endo boję się bo wiem że lekarz jest bardzo nieuprzejmy chyba pójdę z siostra żeby mnie wsparła....
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Ojj Kuchcinka no to się mężuś nie popisał... tym bardziej, że jakiś czas temu mieliście już rozmowę na ten temat. On chyba "balowac" nie może, bo jak się napije to już o witaminkach nie pamieta
a Wy sie dziwicie ze ja sie wkurwiam jak on pije
wyslal mi juz w ciagu ostatniej godziny z 30 SMS, zdj i filmików
nie ukrywam ze mnie strasznie rozbawił ale i tak mu nie odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 20:02
KateA92, Zuza33, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ciężki przypadek z tego mojego męża
a Wy sie dziwicie ze ja sie wkurwiam jak on pije
wyslal mi juz w ciagu ostatneijngodziny z 30 SMS, zdj i filmików
nie urywam ze mnie strasznie rozbawił ale i tak mu nie odp
twardy nasz Kuchcinek:*
Wojcinka lubi tę wiadomość