Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Bianka a ta twoja wade wykryli na usg tak?
Tak, kiedy zaszłam w ciąże i poszłam potwierdzić ciąże na pierwszym usg w 5 tygodniu. Zaden lekarz wcześniej nie widział ze mam taka wadę co mnie i robiącego usg ginekologa wprawiło w osłupienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Kręcą Cię tacy starzy
Moja siostra tak samo zawsze za starszymi biegała.
To faktycznie kwestia indywidualna. Ja np patrząc na siebie faceci w moim wieku mam wrażenie ze są daleko w tyle nie wszyscy oczywiscie.
Mój mąż 6 lat starszy i ma poukładane w głowie wie czego chce i to jest najwazniejsze taka stabilizacja
Racja! Moi rowiesnicy to juz wogole! nic a nic!
Sprzedalabym za 1 gr w 1 min. Haha
Poczucie stabilizacji bezcenne! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka87 wrote:Tak, kiedy zaszłam w ciąże i poszłam potwierdzić ciąże na pierwszym usg w 5 tygodniu. Zaden lekarz wcześniej nie widział ze mam taka wadę co mnie i robiącego usg ginekologa wprawiło w osłupienie
;(. Tak to z nimi juz jest.
Ale kochana urodzilas juz jednego malucha wiec w tym przypadku tez bedzie dobrze! oczywiscie musisz byc pod opieka dobrego specjalisty ,a teraz takich nie brakuje . -
Natka faktycznie juz pisalas a ja w pracy to tak wpadam szybko. czytam jeszcze szybciej i nie zauwazam a ziolka juz wczesniej 3 miesiace pilam potem mialam 2 miesiace przerwy i teraz znowu 1 miesiac jak pije z mezem niech tez sie meczy. Chociaz dla mnie sa ok maz mowi ze nie dobre ale pije.co prawda nie mam jakiegos super sluzu ale jest lepiejniz wczesniej.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:45
Olciuska lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska super ze jest w porządku życzę powodzenia
Agnieszka 3mam mocno kciuki żeby były 2 kreseczki :*
Stella niemiła ta sytuacja z pożarem Zdrówka dla synusia
Monia koniecznie daj znać jak wizyta :*
A co do wieku mężów to mój jest 7 miesięcy ode mnie młodszy Ale powiem Wam ze jest bardzo odpowiedzialny i dojrzaly i nie ma głupotek w głowie Mi to nie przeszkadza natomiast moja siostra ma męża 8 lat starszego i też zawsze wolala takich, cóż kwestia gustuOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:oj tak...jestem bardzo szczęśliwa )))
moj mąż ma wiele wad tak jak i ja ale dla mnie jest idealny
a apropo tego jak faceci nie myślą co mówią:
sytuacja z wczoraj-
byłam u fryzjera i kosmetyczki. zmieniłam kolor włosów, fryzurę, zadbałam o buzię (henna, regulacja, maseczki itp.). Wracam do domu taka odmieniona a mój mąż patrzy na mnie i mówi:
"eh..szkoda że masz okres, byłby super sex, zupełnie jak z inną "
i weż go tu nie strzel po uszach
Moj raczej by zauwazyl...
A ja mam tak ,ze jak jest @ to zjadlabym go! po @ juz to spada w 50% ;/ -
nick nieaktualny
-
Hi hi no niech ma bedzie tez mial poslizg hi hi. To ja ostatnio poszlam do fryzjera kolor wlosow zmienialam i rano mowiemojemu po poludniu przychodze zrobiona a ten sie patrzy patrzy i pyta kiedy obiad rece opadly ale mysle nic glodny ok moze jak zje.no i co zjadl przynosi talerz i se idzie a ja do niego ze u fryzjera bylam a on no no wlosy obcielas normalnie rece mi opadly i sie zaczelam smiac ze pojde i obetne dopiero to zdziwil sie ze to nie to dopiero po czasie cos dostrzegl hi hi on by gloer zgubil i nawet by nie zauwazyl;) wiec ciesz sie ze Twoj zauwazyl
Natka2 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Przegroda w macicy na 15 mm
Konsultowałam ostatnio, bo większość ginekologów mowi zeby zostawić ale jeden, taki od beznadziejnych przypadków, mówił zeby ciąć ta przegrodę przed następna ciąża. Moj mówił zeby dzialac bo nie kest duża, z jednam sie udało z drugim tez
Sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:56
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:50
Olciuska lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.