Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia właśnie gdzie jesteś? Jak po wizycie? Jak samopoczucie???? Czekamy na wieści!!!! Moi sasiedzi walczą o maluszka 5 lat i nic tez mi ich szkoda zawsze można na nich liczyć. Tez maja wszystko dobrze im się powodzi ale co z tego jak nie maja najważniejszego ale narazie się nie poddają.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
To prawda ludzie jak słyszą klinika niepłodności to ze już nie wiadomo jakie problemy. Nie ma co się oszukiwać teraz są takie czasy, ze dużo młodych ludzi ma problem z zajsciem w ciaze. Sama nie myślałam, ze mi będzie ciężko, ale uważam jak dziewczyny wyżej ze szkodą tracić czas na zastanawianie się co jest nie tak tylko trzeba działać. Ja też teraz chodzę do giną, który zajmuje się nieplodnoscia, fakt powiedziałam mu ze ponad rok sie staramy ale w nosie nie będę tracić kolejnych miesięcy jeżeli jest jakiś problem. Martynka powiedz znajomym, ze niech nie tracą czasu na naciagaczy, którzy nie specjalizują się w niepłodności tylko niech idą do specjalisty. Czasami fachowe podejście moze pomoc i uda im się naturalnie zajsc w ciaze i tego im życzę
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
ZgadZam się z Tobą Martynka ze patologii zawsze się udaję a oni często nawet nie chce dzieci, a tu człowiek ma ułożone życie tylko dzidzi nie ma ale ja wierzę ze z czasam się nam wszystkim uda Martynka sprawdzić możesz ale zobaczysz nic nie będzie ale ostrożności nigdy za duzo hi hi
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Ktoś jeszcze na dniach testuje?Paulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Tusia to nie ja pije/jem siemię nie pamietam kto o tym pisał ale nie ja
Viola na forum to jasna sprawa hehe nawet o bzykaniu hydraulików można pisać Hahaha -
Caroline a Ty nie masz jakoś rocznicy niedługo ? Nie wiem czy dobrze kojarzę. Paulina gratuluję co do testów to różne niektóre nie wykrywaly ciazy a jednak była. Nspewno w środę już zobaczysz dzidzie
4 cykl z CLO
2 IUI-