Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka uuullllaaaa ale pycha kolacyjka się szykuje no chłop niech sie streszcza bo zaraz my wpadliśmy na jedzonko na pewno niedługo przyjedzie p pewnie się nie spodziewa takiej niespodzianki, miłego wieczorku życzę
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Haha Viola ja naturę przewidziałam na deser
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Ja tez robie rano i o 22 i ciagle negatywne, teraz juz 13 dzien cyklu, ale czasami owu mialam w 18-19 dniu, takze musze czekac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Ja tam nie wracam do tego co bylo kurde boli mnie jajnik a nic nie wskazuje na to, ze owulacja bedzie, testy negatywne, tempka na rowni, juz nie wiem kiedy ona bedzie, teraz na testach owulacyjnych nawet cienia tej drugiej kreski nie ma, a wczesniej byla
Natka mnie ok 3 dni przed owulacja zakuwał jajnik zaczelam zwracać na to uwagę odkąd mierze temp.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:A co u Ciebie? Jak sie czujesz? Kiedy wizyta? Powtarzalas bete czy nie?
Wizytę mam we wtorek, bety nie powtarzałam
A jak Ty się czujesz Martynka? -
Nana ja też się zastanawiam co u Moni nie odzywa się. Z co do pogrzebu to wydaje mi się że jeżeli jest to bardzo wczesna ciaza to po co pogrzeb trzeba pomyśleć ze naturavrak chciala (to napewno boli) tylko z czasem ten ból przejdzie tak jak pisała Kuchcinka. Wiadomo człowiek nie zapomnie o tym jednak robiąc pogrzeb w tak wczesnej ciazy to cały czas będziemy żyć w tym bólu, cierpieniu i ciężko będzie się skupić na kolejnych staraniach.Moja szwagierka wcześnie poronila i też pytali się jej czy chce pochować jak to lekarze nazwali "to co zostalo" to ogóle masakra jakaś. Oczywiście nie chcieli i do dziś uważa ze dobrze zrobili bo bolało ja zanim wróciła to normy ale tak wie ze by siedziała ciągle na cmentarzu. Z swoją drogą to lekarze mało delikatni tragedia
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Natka2 wrote:Ale sie rozpisalyscie, sluchajcie ja tez mialam milosc, ktora uwazalam za wieczna itp, ale to trzeba sobie chyba tez samemu w glowie poukladac, dla mnie to byla toksyczna milosć i mimo, ze byla bardzo silna to ranila nas obojga i gdzies trzeba sobie pozamykac szufladki, bo nie wyobrazam sobie, zeby np moj maz byl ze mna, a kochalby jakas inna tempka mi dzis spadla o 0.2