Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Kochanie ja to wszystko wiem i czuje wkurw pod sufit , po 14 tam jadę zrobic im piekło na ziemi
PS Weź nam nagraj rozmowę
MARTYNKA CAŁUJ CÓRĘ OD NAS!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:46
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:12
-
nick nieaktualnyŻarty sobie robicie nie było mnie 2 dni i mam 40 stron do nadrobienia
Kuchcinka pewnie, że "dobry subway nie jest zły", ja nie muszę wychodzić z domu, aby go zjeść. Mamy dostawę do domu
Natka co za rodzina, tragedia. Przykro, że Ciebie tak zignorowali. Mężowie już tak mają, że najpierw mówią, potem myślą. Mojego już nauczyłam pokory. Wie, że umiem "łapać za słówka" więc uważa co mówi, ale nie zawsze się to jemu udaje :)Pocieszające jest to, że tamta wygląda grubo w ciążyW tym ubranku naprawdę wyglądałaś super
Jestem dopiero na 1773 str.
Natka super, ze piesek dla Was się znalazł, jeszcze trochę i będzie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 11:11
Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaaaaaMi wrote:Dzień Dobry. Obiecałam że będe tu wcześniej ale test zrobiłam dopiero wczoraj. A raczej zrobiłam 4 testy i wszystkie pozytywne. Rozmawiałam z mama i tak jak mówiłam kazała mi się spakować i 'wypierdalać', przepraszam za słownictwo. Teraz jestem u mojego chłopaka. Jego rodzice już wiedzą i okazali się naprawdę pomocni. Dziekuje wam bardzo jeszcze raz za wszystkie słowa wsparcia ostatnio. Jakoś powoli układam sobie to w głowie i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Dziś razem z chłopakiem udajemy się do księgarni po książki dotyczące macierzyństwa chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej nim maluch przyjdzie na świat.
Przykro słyszeć, że własna matka tak Ciebie potraktowała. Dobrze, że masz oparcie w jego rodzinie. Trzymaj się, odzywaj do nas. Wszystko się ułoży. Gratuluję -
nick nieaktualny