Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:
MyE zgadzam sie, no juz z tym picollo nie przesadzajmy, zaraz sie okaze ze matki, ktore kupuja picollo to zle i wyrodne, juz wystarczy, ze te co sloiczki daja to sa takie "zle"
W takim razie ja to już w ogóle wyrodna matka... picollo na urodziny, syn nie bardzo lubi więc na sylwester nie ma, słoiczki też były, a do tego mleko modyfikowane. Nie wspominam już o tym iż za dużo dziecka nie nosiłam i w ogóle nie kołysałam ( bardzo dużo spał)
Tylko mój syn uważa inaczej i do dzisiaj kilka razy dziennie mówi, ze mnie kocha, daje buziaki i przytula sięMamy ze sobą bardzo silną więź
Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Jak sie czujesz ?
Wyszłam przed chwila ze szpitala. Wczoraj miałam łyżeczkowanie. Czuje sie słabo, próbuje sobie to jakos na nowo w głowie poukładać. Pogodzić sie z tym co sie stało i pogodzić sie z 4miesieczna przerwa od staran. I staram sie myślec ze juz sie to nie powtórzy i ze następna ciąża bedzie zdrowa i donoszona. To tak w teorii, w praktyce troche ciezej.
Ale czytam was, ciesze sie bardzo z ciąży Iny, przesyłam całuski urodzinowei dla Julci i trzymam za was wszystkie kciuki!caroline29, Annie1981 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:12
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Wyszłam przed chwila ze szpitala. Wczoraj miałam łyżeczkowanie. Czuje sie słabo, próbuje sobie to jakos na nowo w głowie poukładać. Pogodzić sie z tym co sie stało i pogodzić sie z 4miesieczna przerwa od staran. I staram sie myślec ze juz sie to nie powtórzy i ze następna ciąża bedzie zdrowa i donoszona. To tak w teorii, w praktyce troche ciezej.
Ale czytam was, ciesze sie bardzo z ciąży Iny, przesyłam całuski urodzinowei dla Julci i trzymam za was wszystkie kciuki!
-
Mamusia_Ksawusia wrote:są wyniki, ciąży brak niestety
Ale pomyśl, że nie bedzie Cie mdliło na sylwestra.
Bedziesz mogła sie napić.
Nie bedziesz chciała iść spać o 21.
Nie bedzie Cie swędzieć skóra jakbyś przechodziła wszystkie prZedszkolne choroby świata.
Nie bedziesz wkurwiona na cały świat o niewiadomo co.
Po prostu zaczniesz nowy rok pełna energii i uśmiechu !
Wypoczęta, dobrze sie czująca i najebna
Ach marzenia
-
Mamusia Ksawusia nie poddawaj się, widzisz po moim przykładzie, że życie nas zaskakuje każdego dnia. Nawet się nie spodziewasz a dopadnie Cię to szczęście. Ja sobie nie dawałam w tym roku szans, a jednak... Tak samo będzie u każdej staraczki
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ina ogromne gratulacje
naprawde sie nie spodziewalam a tu takie wspaniale wiesci bardzo sie ciesze ze bedziesz miala upragnionego dzidziusia
wszystkim Wam dziewczynki tego zycze oby ten nowy rok pokolei przyniosl Wam po 2 kreseczki i slodkie rozowe bobaski
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:12
Natka2, nana266, Ink@, Viola999, Mila123, 19ina90, Bluebell1984, olciaa, InBlue, Tusia_87, Mamusia_Ksawusia, Zuza33, anq05, Lili91, kania901, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hokus pokus czary mary JEST ZEGAREK nie do wiary
Pani w recepcji mówi "No faktycznie byl przy łożku" ja mowię ze tak był wczoraj byl W ŁOŻKU a dzisiaj? "A to nie wiem, przyniesiono mi go po prostu tu przed chwila..."
szczerze? Kij wie o co chodzi , ale mam to gdzieś zegarek sie znalazł, kamień z serca a to najważniejsze
jupikaajeeej! Super, ze sie znalazlo -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:08
19ina90, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.