Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rowniez Wam zycze spelnienia marzen duzo zdrowia szczescia cierpliwosci i wytrawlosci w Nowym Roku
Karooolina gratuluje 15 tyg ciazy
Kania gratuluje 17 tygodnia ciazy
Ale ten czas leci dziewczyny bawcie sie dobrze u mnie oczywiscie tez piccolo do jedzenia maz kupil parowki i bulki z parowka a za reszte kasy petardy wiec uczte bedziemy miec nieziemskanana266, szygas, Martka10, caroline29, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szygas wrote:dzis u zony wyszlo na testach ovu pozytyw ( jeden z netu test- nie wyrazna kreska, drugi test z apteki wyrazna kresska), dla mnie jakby za wczesnie na ovu bo dzis ma 8dc a cykle ma 25/27
wiec sam nie wiem jak interpretowac te testybyście nie przegapili. Albo tak jak pisały dziewczyny wieczorem, nawet w okres sexik przy tak krótkich cyklach
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:Dziewczyny rowniez Wam zycze spelnienia marzen duzo zdrowia szczescia cierpliwosci i wytrawlosci w Nowym Roku
Karooolina gratuluje 15 tyg ciazy
Kania gratuluje 17 tygodnia ciazy
Ale ten czas leci dziewczyny bawcie sie dobrze u mnie oczywiscie tez piccolo do jedzenia maz kupil parowki i bulki z parowka a za reszte kasy petardy wiec uczte bedziemy miec nieziemska)
Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszygas wrote:wiesz kochana, bardzo duzo leków ostatnio wchlonęlismy, moze przez leki???
Jest taka szansa więc już to wykorzystajcie i testy to jest tak że ta testowa ma być ciemniejsza od tej kontrolnej tak pisze mi nigdy nie wychodzą więc ich nie używam -
Dziewczyny i Romku życzę Wam by ten nowy rok był lepszy i by nam wszystkim rodziny sie powiększyły o małego, zdrowego dzidziusia
Kaaarooolina89, Dombrusia, szygas, nana266, Martka10, Annie1981, caroline29, Ink@, kania901, Mila123, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Dlatego, ja juz zmądrzałam i testów nie robię. Polecam nawet w kuchni żonkę wykorzystać
byście nie przegapili. Albo tak jak pisały dziewczyny wieczorem, nawet w okres sexik przy tak krótkich cyklach
ale nie w kuchni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszygas wrote:dzis u zony wyszlo na testach ovu pozytyw ( jeden z netu test- nie wyrazna kreska, drugi test z apteki wyrazna kresska), dla mnie jakby za wczesnie na ovu bo dzis ma 8dc a cykle ma 25/27
wiec sam nie wiem jak interpretowac te testyTak na poważnie, przy krótszych cyklach ovu występuje wcześniej niekiedy zaraz po @
szygas lubi tę wiadomość