Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
lodówka przemówiła ludzkim głosem jednak. Będzie potrawka z kurczaka z ryżem i nadziewane szynką ciasto francuskie. Spaghetti robi się już też. Picolo jest. Styknie tego.
Martka10, nana266 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyKochani na Nowy Rok życzę Wam i sobie spełnienia marzeń, szczęścia a przede wszystkim zdrowia. Starającym się o dziecko namiętnych chwil uwieńczonych II kreskami:) Zaciążonym spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań
nana266, Kaaarooolina89, caroline29, Mila123, szygas, Annie1981, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas też Picolo dzisiaj gości:) nawet mąż zrezygnował z normalnego szampana tylko razem ze mną Picolo będzie pił
więc kazałam mu kupić drugą butelkę
bo Picolo to ja akurat uwielbiam:)))
nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Chyba musze upiec druga karpatkę
bo mój Maz tak ja uwielbia ze pewnie do jutra niewiele zostanie wiec dla Was by sie druga przydala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra w takim razie zbieram moje towarzystwo z mieszkania i wbijamy wszyscy do nany kto jedzie z nami matizem? Jakoś się zmieścimy
ja oczywiście kierowcą mąż przyjmie napewno jakaś niewiaste na kolana a i mąż szwagierki również a że mają po obie nogi to po dwie na jednego....co by nie było mówimy jedynie o podwozce:-D kto chce to proszę przyjechać pod Merkury Market do Mielca bo za Merkurym Mieszkam i jedziemy do Nany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 12:42
Tasza, Zuza33 lubią tę wiadomość