Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Zycze kochana bezproblemowego rozwiazania i zero mdlosci
Jak tam rocznica ? My sobie przenieslismy na styczen, na moje urodzinki
i przepraszam ze nie ujelam tego w tamtym poscie, Wybaczcie ciezarowki kochane :*
teraz 14 lutego minie 9 lat odkad jestesmy razem
-
olciaa wrote:Oszaleje...dzis zmierzyłam temparature taj jak zawsze, tym samym termometrem i mi pokazała równiuśkie 37. A przez cały cykl praktycznie miałam 36,3. Oczywiście wczoraj wypiłam 2 kieliszki wina (Williama wstawił mój słownik w tablecie, żeby nie było), ale to były małe kieliszki. W święta też wypijałam po 2 kieliszki i temperatura nawet nie drgnęła.
Całą noc męczyła mnie zgaga.
Nawet pomyśłam, że mam stan przedgorączkowy, ale nie, pod pachą i to przed wstaniem z łóżka 35,9.
Oczywiście w tabelce nie zaznaczam nic, jutro tym bardziej. -
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Dobrze ale też weźmy pod uwagę to że na tak wczesnym etapie "ciąży" nie wiem czy jakąkolwiek ilość % a przypuszczam że kuchcinka jest rozsądna i na czworaka do hotelu nie wróci nie zaszkodzi przynajmniej takie jest moje zdanie bo ile kobiet pije pali ćpa bierze różnorakie leki przez pierwsze tygodnie kiedy nie wiedzą że są w ciąży a dzidziusie są zdrowe? Możecie się obrazić za to co pisze jestem tu średnio nowa więc nie zrobi to na mnie różnicy czy któraś mnie tu zbeszta czy nie sądzę po prostu że skoro inne dziewczyny testowany wcześniej i zaraz były komentarze że to za wcześnie że po co tak wcześnie a tu kuchcinka robi i jakoś obeszło się bez ciśnienia no nie wiem ja tylko obserwowalam rozwój wydarzeń może i racja a może nie. Nie byłam w ciąży i pewnie nie jestem nawet nie mam zamiaru tego sprawdzać spędzę ten dzień jak każdy inny bo już wielokrotnie tak się sralam a nie pal bo może dzidziuś a nie jedź tego bo może dzidziuś pić wogole nie pije ale dziewczyny tutaj i ćwiczą i piją okazyjnie i jakoś na beta przed kieliszkiem wina nie idą...no nie wiem to moje zdanie i tyle. Skoro miałaby mieć wyrzuty sumienia że zaszkodzi to zarodkowi to dobrze że zrobiła.
olciaa, Zuza33, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość