Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:Ja tez Wam wszystkim życzę szczęścia w Nowym Roku
staraczkom i Romkowi upragnionych fasolek jak najszybciej, ciężarówkom spokojnych dni, zdrowych dzieciaczkow i bezproblemowych porodów
:*
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Szygas jakbys nie zauwazyl jeszcze to na tym forum kazda z nas komentuje inne dziewczyny, zarowno Kuchcinka komentuje za wczesne testy innych, tak samo ja dostalam opierdziel za zrobienie testu ciazowego wieczorem, tak samo my sie wypowiadamy w tej sytuacji. Po co nam to forum skoro mamy siebie nie komentowac?
-
Bluebell1984. Faceci są genetycznie zaprogramowani na długie włosy u kobiety
Czytałam w psychologii ewolucyjnej, że długie lśniące włosy świadczyły o zdrowiu kobiety. Jak chorowała to włosy były na tyle brzydkie, że albo się obcinało, albo same wypadały, dlatego faceci nie bardzo interesują się kobietami z krótkimi włosami
sheerah24. Ja miałam nadżerkę, ale chyba 15 lat temuGin mi ją czymś posmarował i zniknęła. Nie pamiętam żeby cokolwiek wylatywało, ale ja miałam małą tą nadżerkę, bo w ogóle nie czułam objawów.
Kuchcinka. Ja też myślę, że może być za wcześnie na betę, ale nie ma co się nakręcać. Najwyżej będziesz miała miłą niespodziankęDobrej zabawy. Ciekawa jestem czy doczekasz się fajerwerków o północy, bo w UK tego nie ma. Chyba że Londyn jest inny
U mnie wczoraj intensywny dzień, wiele się działo.
Po pierwsze test owulacyjny z nowej partii pokazał mocną drugą kreskę, ale jeszcze negatyw. Tymczasem test ze starej partii pokazał pozytyw, więc mam dwa wykluczające się wynikiJest to dla mnie potwierdzenie, że nie ma co czekać na pozytyw i trzeba serduszkować wcześniej
Całe szczęście tak robiłam
Po drugie z wymazu z pochwy wyszły mi bakterie coliforms, więc chyba ecoli. Dostałam antybiotyk doustny. Robiłam te badania, bo staram się o dziecko a dostałam antybiotyk, którego w ciąży się nie bierze. Musiałam wywalczyć zmianę na taki, który mogę brać w ewentualnej ciąży. Sama też wyprosiłam kolejny wymaz po antybiotykoterapii, żeby sprawdzić czy uda się zwalczyć bakterie.
Kolejna rzecz, odebrałam wyniki badań. Okazało się, że badali mi FSH, estradiol i gonadotropinę(?). Wszystkie wyniki w normie. Nie wiem czy zbadali mi poziom LH, bo wartości referencyjne mam podane ale swojego wyniku nie. Babka w recepcji wydrukowała mi dwie strony, ale potem jak spojrzałam to okazało się, że to są te same strony. Albo miała tam być jeszcze jedna z wynikami LH, albo nie. Pisałyście, że liczy się stosunek FSH do LH i ja teraz nie wiem. Chyba pozostaje mi założyć, że wszystko jest w porządku
Co ciekawe, te badania miałam robić w 2-3 dc a zrobiłam w 5dc. Myślicie, że są wiarygodne skoro wyniki dla I fazy są prawidłowe?
I na koniec byłam z kotem u weta, bo coś rana źle się goiła po sterylizacji. Okazało się, że wdało się zakażenie i dostała antybiotyk. Odżyła po nim, zaczęła jeść i się bawić, więc powinno już być ok., ale nerwów się najedliśmy, szczególnie, że badanie było dla małej bardzo nieprzyjemne i bolesne.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Oby rok 2017 był korzystniejszy niż 2016. Marzenia niech będą spełnione. Wszystkie jak leci.Kresek dwóch co miesiąc, bet wysokich, ciąż szczęśliwych, porodów w terminie i bez komplikacji. Mężów myślących, dzieciaków w miarę poskładanych. Szefów takich żeby wypuszczali was przed czasem do chałupy.
Idę do kuchni sprawdzić co proponuje lodówka na Sylwka. I obym się nie zszokowała.
Ina - beta rewelacyjna!Dombrusia, nana266, Martka10, Mila123, Annie1981, Lili91 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Bluebell1984. Faceci są genetycznie zaprogramowani na długie włosy u kobiety
Czytałam w psychologii ewolucyjnej, że długie lśniące włosy świadczyły o zdrowiu kobiety. Jak chorowała to włosy były na tyle brzydkie, że albo się obcinało, albo same wypadały, dlatego faceci nie bardzo interesują się kobietami z krótkimi włosami
sheerah24. Ja miałam nadżerkę, ale chyba 15 lat temuGin mi ją czymś posmarował i zniknęła. Nie pamiętam żeby cokolwiek wylatywało, ale ja miałam małą tą nadżerkę, bo w ogóle nie czułam objawów.
Kuchcinka. Ja też myślę, że może być za wcześnie na betę, ale nie ma co się nakręcać. Najwyżej będziesz miała miłą niespodziankęDobrej zabawy. Ciekawa jestem czy doczekasz się fajerwerków o północy, bo w UK tego nie ma. Chyba że Londyn jest inny
U mnie wczoraj intensywny dzień, wiele się działo.
Po pierwsze test owulacyjny z nowej partii pokazał mocną drugą kreskę, ale jeszcze negatyw. Tymczasem test ze starej partii pokazał pozytyw, więc mam dwa wykluczające się wynikiJest to dla mnie potwierdzenie, że nie ma co czekać na pozytyw i trzeba serduszkować wcześniej
Całe szczęście tak robiłam
Po drugie z wymazu z pochwy wyszły mi bakterie coliforms, więc chyba ecoli. Dostałam antybiotyk doustny. Robiłam te badania, bo staram się o dziecko a dostałam antybiotyk, którego w ciąży się nie bierze. Musiałam wywalczyć zmianę na taki, który mogę brać w ewentualnej ciąży. Sama też wyprosiłam kolejny wymaz po antybiotykoterapii, żeby sprawdzić czy uda się zwalczyć bakterie.
Kolejna rzecz, odebrałam wyniki badań. Okazało się, że badali mi FSH, estradiol i gonadotropinę(?). Wszystkie wyniki w normie. Nie wiem czy zbadali mi poziom LH, bo wartości referencyjne mam podane ale swojego wyniku nie. Babka w recepcji wydrukowała mi dwie strony, ale potem jak spojrzałam to okazało się, że to są te same strony. Albo miała tam być jeszcze jedna z wynikami LH, albo nie. Pisałyście, że liczy się stosunek FSH do LH i ja teraz nie wiem. Chyba pozostaje mi założyć, że wszystko jest w porządku
Co ciekawe, te badania miałam robić w 2-3 dc a zrobiłam w 5dc. Myślicie, że są wiarygodne skoro wyniki dla I fazy są prawidłowe?
I na koniec byłam z kotem u weta, bo coś rana źle się goiła po sterylizacji. Okazało się, że wdało się zakażenie i dostała antybiotyk. Odżyła po nim, zaczęła jeść i się bawić, więc powinno już być ok., ale nerwów się najedliśmy, szczególnie, że badanie było dla małej bardzo nieprzyjemne i bolesne.
Ohoho no to faktycznie zakręcony okresobyś tą bakterie poslala do diabła życzę Ci zdrówka:-) i całe szczęście że kotek też już zdrów
Serduszkuj ile się da jak mi to ginekolog mówiła co 2 dni i napewno się udaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich w ten ostatni dzień 2016 r.
Annie, wylecz bakterie i zachodź w ciążę
Dobrze, że kotka czuje się już lepiej.
Polaczek - witaj- zrób test, a najlepiej betę, bo objawy świadczą i o ciąży i o @. Powodzenia życzę i 2 kresek
Sylwester spędzamy w domu, w swoim towarzystwie, więc nic wielkiego nie przygotowuję.
Synek dał mi dzisiaj pospać do 11, tylko mąż jakoś nie chciał spać i się dobierał
szygas, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny