Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dombrusia wrote:Dobra w takim razie zbieram moje towarzystwo z mieszkania i wbijamy wszyscy do nany kto jedzie z nami matizem? Jakoś się zmieścimy
ja oczywiście kierowcą mąż przyjmie napewno jakaś niewiaste na kolana a i mąż szwagierki również a że mają po obie nogi to po dwie na jednego....co by nie było mówimy jedynie o podwozce:-D kto chce to proszę przyjechać pod Merkury Market do Mielca bo za Merkurym Mieszkam i jedziemy do Nany
ale tak na serio to kiedys rzeczywiście byśmy mogly sie gdzies na kawę umówić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:He he dobrze ze uprzedzasz ze tylu gości mi wieziesz
ale tak na serio to kiedys rzeczywiście byśmy mogly sie gdzies na kawę umówić
Nawet w przyszłym tygodniu mam popołudnia wolne powiedz gdzie i kiedy i wsiadam i jadęnana266 lubi tę wiadomość
-
Martka10 wrote:Kochani na Nowy Rok życzę Wam i sobie spełnienia marzeń, szczęścia a przede wszystkim zdrowia. Starającym się o dziecko namiętnych chwil uwieńczonych II kreskami:) Zaciążonym spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań
Kaaarooolina89, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Ja sałatkę jeszcze będę robic i cos tam może się w lodowce jeszcze znajdzie
Nie rób szwagierka robi tortille i sushi a siostra moja zrobiła strogonova zdoli bo ich później nie dowioze resory mi siada jak się tak najedzanana266 lubi tę wiadomość
-
Ja tez duzo nie szykuje , gotuja sie flaczki, zaraz robie salatke makaronowa z kurczakiem mniam pycha
tez bedziemy w swoim gronie , troche pozostalosci po swietach w lodowce a resztą juz psy sie nacieszyly hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 12:50
Dombrusia, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Niestety testy owulacyjne sa trudne w interpretacji
O wynikach sie nie wypowiem, bo nie wiem
Moja kotka dochodziła po sterylizacji bardzo długo, ale miała chyba 4lata gdy miala operacje.
X
Zmykam, bo mam do roboty sałatkęa jeszcze nic nie zaczęłam
. Przychodzi do nas mój brat cioteczny z żona i prawie 3letnia córka i zostają do nowego roku wiec jeszcze zmiana pościeli mnie czeka...a tu juz po 12
wiec sam nie wiem jak interpretowac te testyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 12:48
-
nick nieaktualnyszygas wrote:dzis u zony wyszlo na testach ovu pozytyw ( jeden z netu test- nie wyrazna kreska, drugi test z apteki wyrazna kresska), dla mnie jakby za wczesnie na ovu bo dzis ma 8dc a cykle ma 25/27
wiec sam nie wiem jak interpretowac te testy
Coś mogło ją przesunąć.... -
nick nieaktualny