Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Tak w ogóle to muszę wam o czymś powiedzieć, gadałam ostatnio z moją kolezanką której siostra się starała prawie 4 lata o dziecko, szczegółów jakoś nie znam, ale zaszła, bo jakaś gin jej poleciła, by się kochała z mężem w czasie okresu. I ZACIĄŻYŁA - w pierwszym cyklu starań tą metodą. Miała widocznie owulację jakoś w czasie miesiączki...
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Budzik ustawiony na 3:45 ... zmykam spać buziaczki! :*
Martka10, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka jak dla mnie to ta beta nic nie znaczy
9dpo to dopiero zagniezdzenie a hcg rosnie okolo 72h po czyli 12dpo dopiero moze ci skoczyc ponad 2 czy 5.
Naprawde nie widze sensu testowania czy klucia sie przed terminem @.
Nadal trxymam kciuki za blizniaki!Annie1981 lubi tę wiadomość
Daniel
-
Ina serdeczne gratulacje
super!
Nana gratuluję syna
A wam moje drogie i drogi Romku życzę wspaniałego 2017 roku, zdrowia, spełnienia marzeń2 kresek oczywiście
aby ten nadchodzący rok był lepszy niż poprzedni
płodności jakiej nie miarą!! Haha a zaciazonym koleżanka życzę szczęśliwych rozwiązań, zdrowych i silnych dzieciatek tak do 3,5 kg wystarczy hehe
Odezwę się pewnie po nowym roku! pozdrawiam i schlejcie się porządnie bo to ostatnie chlanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 05:52
Ink@, nana266, 19ina90, Mila123, szygas, Martka10, Natka2 lubią tę wiadomość
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
Melduje sie z pokładu samolotu
kochane życzę Wam szczęśliwego nowego roku! Zdrowych fasolek tzarowno tym którym sie udało jak i tym które dalej czekają na cud ❤❤❤
Zuza33, MyE, Ink@, nana266, InBlue, Mila123, Bluebell1984, sheerah24, Martka10, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell Co do męża to jak bym kupiła żeliwną patelnie i pierdolnęła mu nią w łeb. Może by mu się zwoje w głowie poprzestawiały troche a nie nam takie teksty wali do naszej cioteczki.
A co do starań super podejście. My z takim podejściem zaczęliśmy ten cykl i czuje wielką ulgę. Wcześniej w okolicach 6dpo już co chwilę sprawdzałam śluz, szyjkę, cycki a później dół. Teraz nie wiem nawet dokładnie w ile dpo jestem i dobrze mi z tymTest planuje 2 dni po jeśli @ nie przyjdzie
Kuchcinka .... ..... .... Nosz małpo wredna pozwól, że tego nie skomentuje. Testować możesz nawet przed owulacją lub 2dpo, ale żeby wierzyć w winik nawet bety robionej 9dpo? Leć baw się dobrze i pamiętaj, że 6.01 (lub 5) TESTUJESZ! Bez kurwa dyskusji! :* :*
sheerah24 Tyle na Ciebie czekałyśmy a Ty nam wyskakujesz z negatywem? No, nie ładnie powiem Ci. W następnym cyklu musisz to nadrobić i machnąć nam tu ze dwa pozytywy chociaż.Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
U mnie w ostatni dzień roku szpital w domu. Mąż i córka z gorączką. Ja dopiero sprawdziłam moje sukienki i.... nie wiem jak to się stało ale dwa lata temu i rok temu ważyłam 62 kg, teraz 58 i wszystkie sukienki jakieś ciasne.
Gotuje zupę i muszę jechać coś kupić bo nie wiem w czym pójdę
Dombrusia wyniki muszą być dobre nie ma wyjścia
Tusia a u Ciebie ludzie są po świętach jak już wszystko kupili przed? Może zrób sobie wolne i śpij do południa
Romek gdzie się z żoną wybierasz że takie dobrocie przygorowaliscie?
MyE pij normalnie. Jak by każdy patrzył że może być w ciąży to nikt by nie pił na Sylwestra -
anq05 wrote:Kuchcinka ja tam w ta Twoje betę tez nie wierze :p czekam dalej na 6.01 :p toz to ten wredny grudzień dzis jeszcze płata figla a styczeń pokaże prawdę
bawcie sie dobrze w Londynie!!! :*
Tusia ja myślałam ze to banki mydlane w nocy zdjecie zrobione i tak jakos naświetlone fajnie haha xD
Ja wczoraj wieczorem myślałam ze płuca wypluje. Jaki mnie kaszel dopadł to nie do wiary. Ale przed spaniem wypiłam jeszcze 2 kubki herbaty z lipy z miodem i syrop z pędów sosny i noc przespana na szczęście. A nie mówiłam Wam ale przed wczoraj wzięłam mojego młodego do lekarza bo ileż można. Kaszle go juz 3 tydzień choć rzadko ale jednak no i 5 dzień mu skakała gorączka. Zapalenie oskrzeli i antybiotyk. No wiedziałam ze sie nie obejdzie. Ale wczoraj juz cały dzień bez gorączki, dzisiejsza noc tak samo wiec wychodzimy na prostano przynajmniej on :p ja walczę dalej
Sylwester w domciu z mężem i synusiemwiec żadne przygotowania mnie nie czekają
poza tym dziewczyny to co w Białce sie dzieje na ulicy w sezon zimowy to jest masakra. Przykładowo do kościoła mam ok 5 min jazdy samochodem normalnie, teść wczoraj pojechał na cmentarz i w jedna stronę jechał 40 min. Dziękuje
wiec sie nie ruszam z domu dzis
Anq a byłaś u lekarza bo u nas lekarz mówił że teraz jakiś wirus jest ze każdy prawie co kaszle zapalenie oskrzeli ma? -
U mnie tez piękna słoneczna pogoda
co do szaleństwa to ja zauważyłam ze zawsze jak wypada taki dzien w ktorym sklepy będą nieczynne to ludzie dostają jakiegoś świra jakby tydz miały byc pozamykane
Ja zaraz sie biorę za karpatkęZuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Złapałam wifi na lotniku wiec melduje ponownie ze wylądowaliśmy cali i zdrowi do Polski wracamy jutro ok północy
Tusia, totalny spontan nie mamy tu nic zaplanowanego. Chcemy pozwiedzać bo nigdy nie byliśmy w Londynie a o północy świętować gdziekolwiek na mieścienana266, olciaa, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość