Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robie na jutro salatke ziemniaczana z ogorem konserwowym, porem i groszkiem zielonym. Sledzie z curry i rodzynkami w oleju, chlebek naan zapiekany z pomidorem, kozim serem i rozmarynem. Zrobilam tez ciasto z kaszy manny i jutro na cieplo zrobie strogonow.
Ogolnie imprezka skladkowa wiec co kto przyniesie to bedzie.sheerah24, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Bluebell1984 wrote:Właśnie! Ile miał cm i co robił?
ruszał się? Też chcę więcej szczegółów
To musi być niesamowite uczucie widzieć na żywo takie cudo w sobie
widziałam jak ziewał i sie wiercil przy badaniu
i chyba paluszka ssal
Bluebell1984, Martka10, Wojcinka, Mila123 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny, czy któraś poza mną i z tego co pamiętam - Kuchcinką miała nadżerkę?
Jestem ciekawa, bo teoretycznie wczoraj powinnam dostać @, a nadal nie ma, stosowałam globulki dopochwowe na tą nadżerkę, dopiero teraz, po 5 zużytych globulkach (stosowałam co 2-3 dni jak zalecała mi gin.) widzę że coś ze mnie wychodzi, ale to prawie nic... Może małą mam tą nadżerkę. Mało tego, jestem zalana śluzem... Ciekawa jestem, czy tak te globulki działają...
-
sheerah24 wrote:już napisałam, co ja robię
Dwie sałatki i te roladki, a i tak podobno robię najwięcej rzeczy ze wszystkich, bracia to po jednej sałatce chyba przyniosą
Kurcze, naprawdę będzie tak źle jak dzisiaj zrobię te rolady, a nie jutro?- Choć w sumie zawsze kolejny pretekst do wolnego wieczoru
i sałatkę z makaronu ryżowego z pałeczkami surimi -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:No to ja pewnie zrobię właśnie roladki i nie wiem co jeszcze bo dzieciaki do nas przychodzą na sylwestra a później my z mężem urywamy się na noc
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:13
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dziewczyny mam dla was info, proszę na mnie nie krzyczeć ani mnie nie upominać bo doskonale wiem co zrobiłam.
Poszłam wieczorem na betę z wynikiem na cito, stwierdziłam ze to juz ponad 9dpo i jakby cos było na rzeczy to beta wyniosłaby chociaż 5. Jutro Sylwek chciałam wiedzieć czy moge spokojnie sie czegoś napić, a PRZEDE WSZYSTKIM chciałam wiedzieć czy brać dalej luteinę, bo bałam sie ze jak będę ja brała bez sensu bez ciazy do końca to opóźni mi sie miesiączka a tego bym nie chciała o nie nie.
Wynik jednoznacznie NEGATYWNY
Niestety pierwszy cykl z wlewami i CLO udupiony. Nie mam dola , aczkolwiek czuje taki zawód, na prawdę zaczynałam wierzyć ze mogło sie udać No ale trudno sie mówi. Kiedyś sie uda -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:13