Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Martynka dzidziuś jeszcze za maly na połówkowe, mam za 2 tyg, to co bylo odklejone to się przykleilo, lozysko nadal nachodzi na szyjkę ale nie zasłania jej calej wiec jeszcze jest szansa ze sie poprawi no i najważniejsze najprawdopodobniej SYNEK
Gratuluję synkaMam wrażenie, że rodzi sie wiecej chłopców, ale to może tylko takie moje odczucie..
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:Martka dziekujemy bardzo powiem Wam ze fajnie tak jak i maz syn maja razem urodziny i to jeszcze w Swieta wszystko gotowe nic nie szykuje nowego tylko wkladam w polmiski i gotowe i dwoch mam z glowy
Ina piekny suwaczek zycze spokojnej ciazy
Nas tyle kobiet na forum to prawie sami chlopcy sie beda rodzicNana kochana mysleliscie nad imieniem ?
Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Mam 2% baterii wiec muszę szybko
Ina wspaniała beta gratulacje! Zrób przyrost po nowym roku to juz pewnie bedzie grubo ponad 1000
Martka kochana biedna cały dzień nadrabiasz :*
Tusia co do lodzika podczas starań to ja mojemu powiedziałam ze w okresie owulacji nie ma lodzikow i koniec kropka, wytłumaczyłam mi dlaczego i nie ma problemu
Nana GRATULUJE syneczka! Wpisze do tabelki jak wrócę do domu ;*Na szczęście już jestem na bieżąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 19:18
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas zaczyna się powoli Sylwestrowo-Noworoczne szaleństwo. Tylko w tym okresie można legalnie nabyć i odpalić fajerwerki (oprócz stref gdzie obowiązuje zakaz całoroczny)u nas w mieście są 23 takie punkty. Za złamanie zakazu grozi mandat 4,1 tys € i kara więzienia.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podrzucam wam fajny przepis na sylwestra, właśnie zaraz zabieram się za to
http://ala-piecze.blogspot.com/2016/10/roladki-z-tortilli-z-szynka-serkiem-i.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 20:01
Ink@, Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySheerah ja tez czekam na test, w tabelce jestes wiec migusiem do apteki :-*
Aaa juz juz karny kutas haha
Kuchcinka specjalnie dla Ciebie +100 stron do nadrobienia, a zebys o testowaniu nie miala czasu myslecsheerah24, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:No właśnie! Nadzieja jest już teraz wszędzie
Ina nie dość, że myślała, że nie zajdzie w tym cyklu, to pisała, że nie zajdzie przez następne pół roku
I CO? I dziecko!
Sheerah no zrob to dla nas i badz juz ta ciezarowkaBluebell1984, sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość